Komercjuszek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Re: Komercjuszek

Post autor: bodana2 »

"Mowa jest srebrem milczenie złotem."

Czy teraz jest taki trend, że każdy post musi zawierać porcję jadu?
AgaC proszę przeczytać ponownie wszystkie swoje posty w tym wątku i przemyśleć to. Proszę wstrzymać się od oceny innych bez wcześniejszego spojrzenia wgłąb siebie.
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2014 21:19
Staż sanatoryjny: 28

Post autor: sinobrody »

"bodana2" pisze:
Proszę wstrzymać się od oceny innych bez wcześniejszego spojrzenia wgłąb siebie.
wprawdzie to nie do mnie było skierowane, ale czegoś tu nie rozumiem?

Może "bodana2" mi wytłumaczysz do czego służą fora według ciebie?

Ja uważam, że służą do wymiany myśli, poglądów, do dyskusji i każdy ma prawo do własnego zdania.
Oczywiście będzie to zdanie subiektywne bo inne nie może być.
Nikt nie może nikomu niczego narzucać i pisanie na forum nie polega na wzajemnym "kadzeniu".
Forum to forum. Masz prawo do własnego zdania, które wyraziłaś więc nie odbieraj tego prawa innym.
Nikt nie musi zaglądać we własne wnętrze, każdy wie jaki jest, kim jest i ma prawo pisać jak uważa za stosowne.
Zachowując oczywiście przyzwoitość i poprawność .
Tu nikt nikogo nie obraził, a kuracjuszka, która wyrażała negatywną opinię o swoim pobycie nieco się pogubiła.
Niby wszystko było dobrze, jedzenie, zabiegi itd. ale ... było za gorąco, drzwi nie miał kto przytrzymać, nie zabrała ze sobą 2 zł
i musiała się wracać???
Oczywiście ma prawo pisać co Jej przyjdzie na myśl jednak nie powinna być zdziwiona, że wielu czytających nie bardzo
rozumie o co chodzi w tej krytyce, która tak naprawdę krytyką nie jest według słów autorki.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A gdzie ten jad??? I ocena innych osób? Bardzo proszę o wskazanie gdzie ocenilam kogokolwiek. Poddalam wątpliwości wartość merytoryczną wpisu.
I będę wdzięczna Bodano, jeżeli nie będziesz używała trybu rozkazujacego w rozmowie ze mną. To podobnie jak narzekanie na to, że słońce świeci staje się powoli normą w sanatoriach. W stosunku do wspoltowarzyszy i do obsługi.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

W temacie opinie każdy pisze swoje odczucia. Opinia Ani była taka a nie inna. Ktoś inny może napisać co innego każdy ma prawo. Dla jednego może się okazać przydatną informacja dla innych nie. Jeśli będziemy tak komentować i roztrząsać cudze zdanie to tych opinii możemy mieć coraz mniej bo ta dyskusja nie jest miła ani dla piszących ani dla czytających. Wszystkim miłej niedzieli i więcej tolerancji życzę :)
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

Zosia pisze:W temacie opinie każdy pisze swoje odczucia. Opinia Ani była taka a nie inna. Ktoś inny może napisać co innego każdy ma prawo. Dla jednego może się okazać przydatną informacja dla innych nie. Jeśli będziemy tak komentować i roztrząsać cudze zdanie to tych opinii możemy mieć coraz mniej bo ta dyskusja nie jest miła ani dla piszących ani dla czytających. Wszystkim miłej niedzieli i więcej tolerancji życzę :)

Zosiu,zgadzam się z Tobą w 100% :) pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Tolerancji mi nie brakuje. A że nie rozplywam się, gdy ktoś jako minusy opisuje upał w lipcu albo brak drobnych...? Jeżeli oczekujecie takich informacji no to nie wiem.... Chyba jestem jakaś inna :) Aniu, opisz to co było sednem pobytu- wtedy może rzeczywiście ktoś z takich informacji skorzysta.
forumowicz

do 100zł za dobę,w Polsce,nie ma takiej opcji,minimalne ceny to około 170zł doba
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Max pisze:do 100zł za dobę,w Polsce,nie ma takiej opcji,minimalne ceny to około 170zł doba
Jesteś w błędzie i mogę Ci podać kilka przykładów. Jakiś czas temu pisałem o tym.
2 tygodniowy turnus - 1400 zł to wychodzi ni mniej ni więcej ale właśnie 100 zł za dobę.

Wprawdzie nie mieszkasz w apartamencie dwupokojowym, ale w całkiem przyjemnej jedynce z łazienką,
z TV, z balkonem, jedzenie bardzo dobre w klimatyzowanej stołówce, 2 zabiegi dziennie to całkiem znośnie
jak za 100 zł dziennie. Nie jest to jakaś zimowa czy późnojesienna oferta, ale maj-czerwiec lub wrzesień.
forumowicz

no to podaj nazwę tego ośrodka i gdzie? nie za bardzo wierzę,że jest to sanatorium
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Max pisze:no to podaj nazwę tego ośrodka i gdzie? nie za bardzo wierzę,że jest to sanatorium
Proszę bardzo, tak z marszu tam gdzie byłem i to kilkakrotnie więc z czystym sumieniem mogę polecać.

Wejdź sobie na stronę: sanatorium "Nauczyciel" w Szczawnicy lub
na Iwonicz Zdrój "sanatorium" KRUS i sprawdź oferty.
Tylko te dwa przykłady przeczą Twoim słowom
Są to bardzo dobre sanatoria w atrakcyjnych miejscowościach.
Wprawdzie nie można ich porównywać do ***** hoteli-sanatoriów
lub chociażby do **** Arki SPA w Kołobrzegu gdzie gościłem na turnusie 21 dniowym,
ale naprawdę są to sanatoria o bardzo przyzwoitym standardzie i za jaką cenę???
Zablokowany