Komercjuszek
Re: Komercjuszek
Ha,ha,ha. Jak się dobrze poszuka to można coś znaleźć.Max pisze:zgadza się Sinobrody dobrze wypatrzył
Fakt, że w Nauczycielu jest całiem wysoko i trzeba mieć kondycję
aby zejść chociażby do wyciągu na Palenicę i następnie do góry.
Podobnie sę ma sprawa z Iwoniczem. Może nie tak wysoko, ale również na górce.
Nad morzem również można tanio np. w Świnoujściu pobyt 14 dniowy za 1200-1460 zł w zależności od terminu
ale nie powiem gdzie
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Nie wiem gdzie czytałeś:andrzej1955 pisze:Witammałe ale jeżeli chodzi o Iwonicz-innych nie sprawdzałem-cena dotyczy grup-minimum 10 osób
chyba że niedokładnie czytam
Jeżeli nie korzystasz z dofinansowania PEFRON to nie musisz mieć orzeczenia o niepełnosprawności.Terminarz turnusów:
24.06. - 14.07. 2015
28.08. - 17.09.2015
Cena 14-dniowego turnusu : 1.400 zł
Rezerwujesz, jedziesz, płacisz i masz.
A tak na marginesie. Nie zamierzam z nikim się licytować bo nie jest mi to do niczego potrzebne.
Podałem dwa przykłady, że można załatwić tani turnus o przyzwoitym standardzie i mogę takich przykładów podać więcej, ale nie o to chodzi.
Było napisane, że nie można w Polsce wykupić turnusu ze stawką 100 zł. Stwierdziłem, ze to nieprawda i z mojej strony wszystko w temacie.
Jeżeli dobrze poszukasz to znajdziesz całkiem sporo ośrodków sanatoryjnych gdzie nie zedrą z ciebie skóry.
pozdrawiam i miłej niedzieli
To co wyczytałeś to nie jest wymóg, a możliwość organizowania pobytów grupowych.
I to już naprawdę wszystko z mojej strony w temacie.
To napawa optymizmem.
- Maria K
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2015 14:34
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7