Połczyn Zdrój - Gryf od 14.09.2015 z Warszawy

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Połczyn Zdrój - Gryf od 14.09.2015 z Warszawy

Post autor: forumowicz »

Gwiazdeczko, dlaczego mówisz , że ludzie wypisują bzdety nt co zabrać do sanatorium ? ;) , ale do tych tzw bzdetów trzeba podejść z przymróżeniem oka.
Bierzesz to co uważasz za niezbędne, jeśli czegoś zabrakuje - dokupisz , w Połczynie są sklepy :)

pozdrawiam i miłego pobytu

Basia :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Ewa przyjedz dzień wcześniej gwiazda ma moje namiary zrobimy moje pożegnanie a Twoje przywitanie
pozdrawiam :) :kwiat: :kwiat:
korgra
Na forum od: 30 sie 2015 21:23
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: korgra »

Witam,
jadę do Gryfa w październiku, chętnie poznam opinie na temat sanatorium, kiedy już Panie wrócicie albo tam będziecie :) Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
gwiazda
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2015 23:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gwiazda »

Witam
Wróciłam z Gryfu tydzień temu, to był mój pierwszy wyjazd do senatorium byłam pełna obaw jak tam będzie. Jestem bardzo zadowolona, zabiegi na wysokim poziomie, jeżeli nie odpowiadają, można zmienić. Pokoje w różnym standarcie, ja miałam na pierwszym piętrze nr.159. Dają 3 ręczniki, po tygodniu do wymiany.Przydaje się szlafrok na zabiegi. Suszarki do włosów nie we wszystkich pokojach, za telewizję trzeba zapłacić. Jedzenie znośne, ale najważniejsza jest atmosfera z fajnymi ludźmi.Najlepsza muzyka była pod Kasztanami, ale teraz jest już zimno i polecam Podhale gra ten sam zespół. Park piękny, polecam spacery do Borkowa.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ