STARY DOM ZDROJOWY ,,KRYNICA, OD 26 -10
-
Marzenka 64
- Na forum od: 04 paź 2009 16:23
STARY DOM ZDROJOWY ,,KRYNICA, OD 26 -10
- malwa
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 paź 2009 02:05
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: STARY DOM ZDROJOWY ,,KRYNICA, OD 26 -10
Marzenko byłam w tym sanatorium w marcu tego roku i jestem zadowolona .Zabiegi na miejscu wyjatkowe tj okłady borowinowe ,sucha kapiel w starych łazienkach tak na ukos przez ulice .Wyżywienie b/d.Co do pokoju to jak wszędzie łózka szafa no i zlew bo łazienki i wc na korytarzu (jak w szpitalu)ale czysciutko i spoko bez tłoku do prysznica i ....Żadnych burd hałasów nie bylo co jest brak to windy bo jak masz pokój na 2 pietrze to dylasz po schodach 7-10 razy na dzien ale dajesz rade.
Miłego pobytu Tobie życzę .
Bylem wlasnie w marcu i pijanstwo odchodzilo jak sie to mowi na calego i to bez jakiejkolwiek reakcji ze strony dyrekcji.
Byli i tacy kuracjusze ktorzy na koniec turnusu w ostatnim dniu potrafili tym sie wlasnie chwalic ,, A JA TO PRZEZ CALY TURNUS NAWET JEDNEGO DNIA NIE TRZEZWIALEM '' ot i masz ELUSIA ten swoj spokoj.
Dodam tylko ze a i owszem burdy tez byly i to nawet w srodku nocy i o zgrozo nawet z udzialem plci pieknej ale w tym momencie to mi daleko bylo do tej pieknosci.
Do zabiegow nie mialem uwag jak i do wyzywienia ktore bylo bardzo dobre a do zakwaterowania to tez mialem zastrzezenia bo mam porownanie z innych sanatoriow no i to pijanstwo ktore mialo miejsce wtedy w Marcu ale jak to ktos powiedzial - cos sie w miedzyczasie chyba zmienilo a moze w koncu dyrektorke zmienili i oby bo ja kocham Krynice Gorska i byc moze dane mi bedzie tam wlasnie wrocic do tego Starego Dmu Zdrojowego
TAK BYŁAM W KRYNICY ZDRÓJ (11.03-31.03.2009 r) .PANIE JARKO 49 PROSZE PRZECZYTAĆ WSZTSTKIE SWOJE POSTY I DOKŁADNIE JE PRZEANALIZOWAĆ.
POZDRAWIAM.....