Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
sylwiagoluch123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2015 10:18
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Post autor: sylwiagoluch123 »

Kochani własnie 12 sierpnia zakończyłam turnus i co Wam mogę powiedzieć - jestem prawie 40 latką , jestem niesamowicie zadowolona ze wszystkiego .

Zabiegi super miałam ich przez całe 24 dni aż 100 , co tydzień wizyty kontrolne u lekarza prowadzącego mój to dr.Ciechowicz - wspanialy wesoły lekarz , jak i dr Lis - ortopeda - także wspaniały lekarz , pielęgniarki dostepne przez 24 godziny - przesympatyczne , miłe , cudowne

Panie i Panowie z recepcji super , zawsze na miejscu i na czasie (mimo że po północy wracało się nieraz do pokoju a miałam go przy samej recepcji - to nie było żadnego problemu - super )

Rehabilitacja i rehabilitantki na najwyższym poziomie , zabiegi super dpasowane do Twojej potrzeby z mozliwością zmiany jeżeli coś nie pasuje

A co do organizacji czasu poza zajęciami to brak fajnych miejsc w Aleksandrowie ale to nie problem wystarczy zgrać się z fajnymi ludzmi tak jak zrobiłam to ja - Trzymalismy się stale w 5-8 osobowej ekipie - chodzilismy na miasto , nad jeziorko , gralilismy w siatkówkę , chodziliśmy razem na balety - turnus 20 był super - pozdrawiam wszystkich .

Jedzenie jest super ja nie narzekałam mimo , że miałam dietę cukrzycową - jedzenie urozmiaicone i nawet smaczne - jeżeli ktoś chce schudnąć to się da mi ubyło 5kg ale jezeli ci jest mało możesz sobie zamówić pizzę z jednej z pizzeri w aleksandrowie - super smaczna i przywiozą ci na miejsce nawet przed 22.

Kochani a warunki mieszkalne , no cóż ja byłam w pokoju który miał standar akademika studenckiego ale mi to w ogóle nie przeszkadzało bo tylko tam własnie spałam ale naprawdę pokoje są remontowane po kolei i kiedys to na pewno nastapi że wszystkie będą piekne odświeżone .

A imprezy w clubokawiarni są codziennie od 18.30 do 22 . grają z płyt i kilka razy w tygodniu śpiewa na żywo para studentów - bardzo fajnie im to wychodzi , we wtorki mielismy karooke - prowadzone przez profesjonalistę - och super jak spiewałam Dody piosenkę ,,jaga"

Także Ci którzy się boją tam jechać - smiało twierdzę że jest cudownie , ja i moja ekipa spedziliśmy super wczasy zafundowane przez Zus połączone z super rehabilitacją (przez pierwsze dni wszyscy chodzili bardzo obolali -ale póżniej już było oky .

Polecam bardzo , czas jaki tam spędziłam w 100 % był czasem jakiego nie zapomnę do końca .
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Dagna »

Hm a ja już na styczeń 2016 przydział mam z ZUSu i po przeczytaniu opinii postaram się jednak dzień wcześniej tam przyjechać, żeby potem dobre wrażenia z super pokoju i zabiegów w pierwszej kolejności przydzielanych tu opisać ;)
Awatar użytkownika
Dario X
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2015 18:56
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Dario X »

Hm Aleksandrów w styczniu... to powinni do skierowania dołączać pistolet żeby się zaraz po przyjeździe się zastrzelić.
Oczywiście żartuję życzę udanego pobytu i powrotu do zdrowia ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sylwio, zgadzam się,ze towarzystwo jest bardzo ważne i wpływa na to jak postrzegamy otoczenie :) Ale nazywanie pana od karaoke z Aleksandrowa profesjonalistą, a pizzy z tamtejszych pizzerii pyszną to lekka przesada ;)
Pozdrawiam :)
k-renia2
Na forum od: 13 paź 2015 13:09
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: k-renia2 »

Witam,ja też na styczeń 2016 mam,podczytuje komentarze zobaczymy jak będzie ;)
forumowicz

Człowiek pozytywny i radosny jest pozytywnym i radosnym w każdym miejscu :)
A uwagę o pistolecie uznaję za nieudany żart.
forumowicz

Oj, to chyba dla Ciebie Hipsterze nie ma takich miejsc na świecie, co? ;)
forumowicz

AgaC pisze:Oj, to chyba dla Ciebie Hipsterze nie ma takich miejsc na świecie, co? ;)
Są. Jeśli tylko chcę, to są, Są bez pistoletów i innych takich.
forumowicz

A czytać ze zrozumieniem umiesz? Przecież Dario wyraźnie napisał,że żartuje.
Ale luz- jestem za tym,żebyś pojechał do Aleksandrowa, skoro Ci się tam podoba. Będzie o jedno miejsce mniej do rozdysponowania :)
forumowicz

AgaC - Nie życz drugiemu, co tobie nie miłe 8-)
Zablokowany