Ustroń

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zbyr
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2013 20:46

Re: Ustroń

Post autor: zbyr »

Reasumując, ktoś tam był ale nie wie jak jest (albo nie pamięta)
syska
Na forum od: 11 lut 2013 16:12

Post autor: syska »

wszystkie sanatoria ostroslopy sa takie same, jedzenie monotonia powtarzajaca sie, zabiegi na miejscu. bylam w 4 i wszedzie to samo
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Amelio, Zbyr witajcie na forum :)

Całkiem możliwe, że na forum nie ma jeszcze opinii na temat ORLIKA, ponieważ ZUS podpisał umowę z tymże ośrodkiem od 2013r.
Zatem moi drodzy przecieracie szlak :D i mam nadzieję, że po powrocie opiszecie Wasze wrażenia z pobytu :)
Ja byłam w Ustroniu, w bliźniaczym ośrodku tj., w RÓŻY - na temat ośrodka i Ustronia możecie poczytać: http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... 4&fid[0]=3
Sądzę, że w ORLIKU, który jest zdecydowanie wyżej, jest tak samo :)

Pozdrawiam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

no pisałem,przerobili hotel na sanatorium,ale czy będzie jakaś różnica? nie sądze!
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam:) czy ktoś z was był w szpitalu reumatologicznym w Ustroniu?Jeśli tak ,to proszę o komentarz. mam pytanie..jak długi jest termin oczekiwania po złożeniu dokumentów.Wysyła mnie tam lekarz szpitalny,jestem po operacji nogi.Pozdrawiam:)
:P
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :) co taka cisza? nikt z Was nie był w szpitalu reumatologicznym w Ustroniu??? Ciekawa jestem ,czy można wychodzić z tego ośrodka ,bo różne wieści do mnie dochodzą. Wiem ,że czas oczekiwania jest do 6 miesięcy.Pozdrawiam :P
anoraf
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 lip 2013 23:09
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: anoraf »

Barba, po operacji nogi nie wiem, czy powinnaś jechać właśnie do Ustronia? Niemniej życzę dobrej rehabilitacji i powrotu do zdrowia.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja już byłam w maju w śląskim Centrum rehabilitacju,ale lekarz z Piekar zalecił dalszą rehabilitacje właśnie w Szpitalu Reumatologicznym. Pewnie mają podpisany kontrakt :)
anoraf
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 lip 2013 23:09
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: anoraf »

Dobrze by było, żebyś to skierowanie dostała jeszcze przed zimą. Szkoda, nie mogę napisać o ośrodku, nie znam Ustronia. Wchodziłaś na stronę tego sanatorium?
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wchodziłam,ale o pewnych sprawach nie piszą :( a jakoś nie ma chętnych do podzielenia się opinią. pewnie po przyjeżdzie będe pierwsza :)
ODPOWIEDZ