Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam .Już pisałam,ale powtórzę,będę w "Krystynie" od 27.0?8.Proponuję spotkanie forumowiczów będących akurat w Busku,może 29.08 w Słowackim lub innym terminie.W ubiegłym roku zebrała się całkiem fajna paczka.Pozdrawiam.
Dotarłem do Buska nawet szybko 2,5 godz.wyjechałem o 5 rano.trasa prawie pusta.Lepiej być wcześniej ,gdyż już dziś mialem zabiegi, a ci co przyjechali później to na nastepny dzień.Jedzenie troszkę lepsze ,ale z dopłatą.Zabiegi można wybrać ,to jest plus .Jak będzie dalej to się okaże .Pozdrawiam
mismiod pisze:Witam .Już pisałam,ale powtórzę,będę w "Krystynie" od 27.0?8.Proponuję spotkanie forumowiczów będących akurat w Busku,może 29.08 w Słowackim lub innym terminie.W ubiegłym roku zebrała się całkiem fajna paczka.Pozdrawiam.
Koleżanko gratuluję przydziału i życzę trafionych zabiegów i skutecznej kuracji No i oczywiście tak zgranej paczki jak nasza w roku ubiegłym
Jak spotkasz to serdecznie pozdrów... Ty wiesz kogo
mismiod pisze:Witam .Już pisałam,ale powtórzę,będę w "Krystynie" od 27.0?8.Proponuję spotkanie forumowiczów będących akurat w Busku,może 29.08 w Słowackim lub innym terminie.W ubiegłym roku zebrała się całkiem fajna paczka.Pozdrawiam.
..Czy Ty masz ABONAMENT na Busko ???
i na Krystynę ???
Witajcie Selene,Słoneczko i Darku.Cieszę sie że sie odezwaliście.Dzięki Selene pozdrowię wszystkich dobrze zbudowanych.Dareczku nie wiem dlaczego jadę czwarty raz do "Krystyny" w Busku,chyba mnie tam luuubią czy co innego,tak jak ciebie w Kołobrzegu...nieprawdaż???Przyjeżdżajcie do Buska,będę trzy tygodnie.A może by i nasze dobro narodowe przyjechało,chyba że zatańczy się na śmierć w Kujawiaku.Słoneczko napisz jesli bedziesz w Busku ,chętnie się spotkam.Powspominamy.Pozdrawiam.
Cześć Słoneczko..Będę w Busku od 27.08 br. do 17.09.br..Gdybyś w tym czasie była chętnie się spotkam,będę zaglądać do poczty lub na forum,gdzie ci wygodnie.Pozdrawiam.