Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam,może ktoś napisać coś na temat pobytu w sanatorium (ul. Mściwujewskiego 1),jak wygląda sprawa z Wi-fi?czy daleko jest do bankomatu?Czy zabiegi są do popołudnia?czy tylko do południa?Czy są dzbanki bezprzewodowe na pokoju?
Bankomaty w Muszynie są 2 oddalone od sanatorium Muszyna około 1km .Jeden PKO BP ul Rynek 31 drugi BPS ul Piłsudskiego 8.
Co do waruków w sanatorium nie mogę się wypowiadać bo ja byłam w REVICIE.
Witajcie.Byłam w sanatorium"Muszyna" w Muszynie 2 lata temu i do dziś bardzo miło wspominam pobyt.Zabiegi są do godz 15. Mały basen na miejscu, dobre wyżywienie,mili rehabilitanci, pokoje czyste,ładne(ja byłam w dwuosobowym),nie ma na co narzekać.Jeśli towarzystwo dopisze to na pewno będziesz zadowolona z pobytu.Zyczę miłego wypoczynku.
Dziękuję za odpowiedzi:) wybieram się po raz 3 ,więc chyba nie będzie żle,dotąd było superowo-w Ustroniu i Lądku zdrój.Fajnie by było jeszcze kogoś tu odnależć ,kto tez tam jedzie w tym terminie,może nawet koleżanka do pokoju? mój nr gg 1275871 lub e-mail [email].net.pl