Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
z taka doza niesmialości Jednej......... może i bym się poddal , ale skoro pojawia sie TESTEREK coraz więcej to Ja osobiśćie nie chcę Polec na Polu CHAWŁY bedę się musial jak to powiada Nasz nieoceniony Szymek ..ewakuować na z gory upatrzone pozycje i Wraz z Głowno dowodzącym ..przypuścic ..SZTURM na pleć Piękna.......
..Czyzbys watpiła Droga Tessarou w ORGINALNOŚC piszącego te slowa ?
Zgadzam się nie mieliśmy przyjemnosci ,ale Mogę Cię zapewnic ,ze nie jestem trollem internetowym .
Tylko z krwi i kosci