Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
B35 z dwojga złego to wolałabym styczeń niż listopad ponieważ w listopadzie już byłam ,więc jakaś odmiana wskazana.Mam nadzieję, że tak się stanie skoro tyle osób z małymi numerami jeszcze czeka na przydział Według mnie teraz powinni przydzielać na pażdziernik -listopad chyba że ktoś zrezygnuje to nfz pociśnie drugiemu na 3 tygodnie przed . Pozdrawiam
danusia64 pisze:Przy takich niskich numerach 51...58 jeszcze nie macie skierowania
Ale Was trzymają w napięciu....mnie by już pokręciło
Danusia ja mam rehabilitację w sanatorium uzdrowiskowym 28 dniową ....I nadal mam numer 58.....te numerki bardzo pomalu schodzą chyba mają mało podpisanych umów na te wyjazdy ,,,,
Dzigo musisz dzwonić o zwroty aż telefon się zagrzeje ,jeżeli chcesz jesień spędzić w sanatorium .Z Twojego numerka wynika ,że szykuje Ci się wyjazd w 2017 styczeń-luty.Życzę skierowania w wymarzonym kierunku.
danusia64 pisze:Przy takich niskich numerach 51...58 jeszcze nie macie skierowania
Ale Was trzymają w napięciu....mnie by już pokręciło
Danusia ja mam rehabilitację w sanatorium uzdrowiskowym 28 dniową ....I nadal mam numer 58.....te numerki bardzo pomalu schodzą chyba mają mało podpisanych umów na te wyjazdy ,,,,