Znaki zodiaku i horoskopy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Znaki zodiaku i horoskopy

Post autor: malgorzatas »

Spałam bardzo mało i wstałam wcześniej...żeby mieć dłuższy dzień na opierniczanie się i siedzenie w necie ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

Wszystkie godziny będą Ci policzone zobaczysz :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Ja o tym wiem że jestem rozliczna z każdej godziny...ba nawet więcej minuty :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 55 razy
Podziękowano: 93 razy

Post autor: Dzia_dek »

Znaki zodiaku na ... wesoło. :lol: :lol:

[ obrazek zewnętrzny ][ obrazek zewnętrzny ]

A u Ciebie wszystko się zgadza? ;) :)
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

Dziadku Zbyszku :D ,jestem zodiakalnym bykiem :serce: wszystko się zgadza :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Mój też mi się podoba.........nawet bardzo :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

:kwiat: :kwiat: :kwiat:
Waga 24.09 – 23.10
Przez Twój znak wędrują Słońce i Merkury. Wenus opuści znak Lwa i wejdzie w znak Panny, w którym znajdują się także Mars i Jowisz. Skup się na tym, co przydatne, praktyczne i rozsądne. Mądrze zarządzaj czasem i uczuciami. Nie rozmieniaj się na drobne!

Praca Przyda się twój talent do działania w grupie i umiejętność rezygnowania z osobistych korzyści na rzecz całego zespołu. Teraz pomożesz komuś bezinteresownie, a w rewanżu otrzymasz znacznie więcej. Życzliwość, bycie koleżeńską i ofiarną popłacają! 15-20, 24-27 – pieniądze będą cię lubić.

Dom Uważaj, bo z łatwością dasz się zaprząc do najcięższych domowych prac. Domownicy nie widzą bałaganu, który ciebie kole w oczy, do tego wolisz posprzątać sama, niż wciąż upominać innych. Bez skrupułów deleguj więc zadania, bo tobie też należy się rozrywka i relaks. 16-18 – lepsza rozmowa w cztery oczy z zainteresowanym niż debaty za jego plecami.

Miłość Spójrz na partnera łaskawym okiem. Czy twoje oczekiwania nie są zbyt wygórowane? To człowiek z krwi i kości, a nie mityczny heros. Ma prawo do słabości i wsparcia. 10-13 i 16-18 – chłód
w uczuciach. Nowe związki czekają chwilowe kryzysy. Gdy minie magia zakochania, trzeba będzie się dotrzeć. Za to 25-27 i 31 wasz związek się umocni.

Baran 21.03 – 20.04
W pracy i w życiu często bywasz solistką. Ale choć cenisz niezależność, teraz twoje powodzenie zależy od tego, czy będziesz zdolna do współpracy. Idź na kompromis, a dobrze na tym wyjdziesz! Z czasem docenisz też racje drugiej strony. 6-8 – powstrzymaj się od wszelkich decyzji. 15-20 – dodaj gazu, cała naprzód! Wykorzystaj dobre okazje zawodowe i finansowe.

Byk 21.04 – 20.05
Coś, co jeszcze niedawno wydawało się niemożliwe, teraz się spełni. Nabierzesz pewności w sprawach sercowych, oddzielisz romanse od życia lub uznasz, że chcesz tego jedynego widzieć codziennie, nie tylko na randkach. 10-13 – spokojnie, to tylko chandra! 16-18 – nie wchodź w bliższe relacje. 24-27 – obudzi się w tobie dar przekonywania. To dobry moment na rozmowę o finansach oraz na to, by zadbać o zdrowie.

Bliźnięta 21.05 - 21.06
W I dekadzie sporo zamieszania, uważaj na pomyłki. Dobra organizacja to podstawa! W pracy lub w życiu osobistym możesz zostać przyciśnięta do muru, usłyszeć „wóz albo przewóz”. W podjęciu decyzji pomoże ci bezstronny doradca, który zobaczy twój problem z innej perspektywy. 13 – miły początek nowej znajomości. 22-26 – powiesz, zanim pomyślisz i kłopoty gotowe. Pamiętaj, że słowa mają moc!

Rak 22.06 - 22.07
Będziesz mieć szczęście do ludzi, ale postaraj się zrobić dobre pierwsze wrażenie. Nie opowiadaj o niepowodzeniach, tylko uśmiechnij się i idź na przód! Wyżalić się możesz przyjaciółce. Udadzą się większe zakupy i domowe inwestycje. 6-8, 11-13 – uważaj na zdrowie. 13 – najlepszy dzień na rozpoczęcie współpracy, podpisanie umowy. 27 – ważne rozstrzygnięcia w kwestiach materialnych.

Lew 23.07 - 23.08
Na początku miesiąca pojawią się dobre okazje, zaproszenia, miłe znajomości. Będziesz wyczekiwanym gościem na spotkaniu towarzyskim. Relaks okaże się dla ciebie ważniejszy niż zysk, być może zrezygnujesz z możliwości dorobienia do pensji. 11-13 – coś się gwałtownie zakończy, ale na gruzach starego szybko powstanie nowe. W ostatnim dniu miesiąca przekonasz się, że masz Anioła Stróża.

Panna 24.08 – 23.09
Sprzyjają ci teraz dwie dobroczynne planety: Wenus i Jowisz. Mogą cię uwolnić od trosk, otworzyć przed tobą atrakcyjne perspektywy. Samotność nie będzie już twoim problemem! Los na loterii życia możesz wygrać zwłaszcza w II dekadzie oraz 24-27 października. Śmiało zmieniaj pracę, podpisuj umowy, bierz ślub, zaczynaj studia – to twój czas!

Skorpion 24.10 – 22.11
Zobowiązania towarzyskie, wykupione wcześniej bilety na podróż lub imprezę oderwą cię od tego, co teraz najważniejsze. Mars, Jowisz i Pluton stwarzają ci bowiem dobre warunki do realizacji planów. Odłóż przyjemności na potem i skup się na przekuwaniu marzeń w rzeczywistość, a wiele na tym zyskasz. Twoje najlepsze dni to 11-20, 24-27. Nie zmarnuj ich!

Strzelec 23.11 – 21.12
Otrzymasz wiele próśb i propozycji. Będziesz musiała zdecydować, komu pomóc, dla kogo się poświęcić, a z czego zrezygnować. Weźmiesz się też za porządki w życiu – przeprowadzisz rozwód, sformalizujesz związek, zrobisz dyplom, dokończysz remont. 3-6 – czeka cię wielka radość, ale i troski. 26-28 – poczujesz się wolna jak ptak i szczęśliwa.

Koziorożec 22.12 – 20.01
Dużo rzeczy łatwo ci przyjdzie. W pracy zajmiesz się tym, na czym znasz się najlepiej i zbierzesz plon wcześniejszych wysiłków. 11-20, 24-27 – wyzwaniem będą nowe kontakty i układy towarzyskie. Ludzie lubią innych nie za to, kim, ale jacy są. 10-13 – nie pytana nie wytykaj błędów. Wspieraj, zamiast podcinać skrzydła!

Wodnik 21.01 – 19.02
Planety niosą ci spokój, zdrowie i poczucie, że jesteś na swoim miejscu. Zobaczysz przyszłość w jasnych barwach. Zrozumiesz, jak wiele zależy od ciebie. Jej planowanie stanie się twoją pasją! Praca, kariera, nauka – to twoje pole do popisu. Partner będzie cię wspierać, choć nieraz zamarzy mu się więcej namiętności. 5-6, 14-15, 23-26 – to najlepsze dni na chwile we dwoje. Bawcie się dobrze!

Ryby 19.02 – 20.03
Otworzą się przed tobą nowe możliwości. Aby je wykorzystać, powinnaś narzucić sobie większą dyscyplinę. Pamiętaj, że zawsze jest coś za coś, np. szczupła sylwetka za cenę porannego wysiłku, więcej pieniędzy za godziny spędzone przed komputerem. Nie możesz odrzucić tych szans,
a więc do dzieła! 6-8 – zaciśnij zęby i trzymaj się swojej drogi. 25-27 – niespodzianki w sprawach sercowych.
Jeśli znajdę lepszy to wkleję ;)
:kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 1 raz

Post autor: medi »

A ja poproszę o horoskop na ten miesiąc dla raka a raczej raczyca ze strzelcem ;) i jeszcze dla pana rybki coś miłego
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Medi wróżka kimnęła :?
może jutro coś pyknie ;)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Mój mi się podoba i ten od Dziadka i ten Od Margotki :)
Duszko oby takich więcej było :)
ODPOWIEDZ