Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ratujcie...bo się boję ,że dostanę szpital!!!!!Czy ktoś się orientuje co to oznacza jak lekarz kierujący zaznaczył tak!?!!!...jest to skierowanie poszpitalne...proszę o pomoc....!!!!!Chciałam sanatorium..a on zaznaczył UZDROWISKOWE LECZENIE SZPITALNE.....Jeśli ktoś wie coś na ten temat piszcie proszę???!!!!!
Różnica polega tylko na tym, że jest więcej zabiegów dziennie, nie płaci się za pobyt, jest dłuższy pobyt (28 dni najczęściej). Czasem bywa tak, że w szpitalu uzdrowiskowym są ludzie ze skierowaniem do szpitala i do sanatorium. Nie ma się czym przejmować. Takie skierowanie ma same plusy.
Bodanie!!!!!!!!!
Różnica miedzy leczeniem poszpitalnym a sanatorium to tylko kwsestia KASY
w obu przypadkach jestes ..21 dni
W leczeniu poszpitalnym wszystko jest za friko lacznie z oplata klimatczna placi sie za wyposazenie( tv ,zmiane pościeli ,reczniki i inne udogodnienia )!
a Sanatorium jest platne
Naprawde nie wiem skąd masz taka nieprawdziwa ..INFORMACJE
KASIULA DO SPRAWDZENIA W INNYCH DZIAŁACH ZOSTALO TO WIELOKROTNIE WYJASNIONE!!!!
Pozdrawiam
kruszynka..tak to jest poszpitalne..ale na wniosku mam zaznaczone..leczenie w szpitalu uzdrowiskowym.....a może się orientujesz czy jak nie mam wyniku moczu wpisanego czy mi odrzucą...czy muszę zrobić jednak?Pozdrawiam
Kasiulka ,właściwie powinny byc wszystkie badania ,zrób sobie na wszelki wypadek i dołącz.Nie martw sie nie trafisz do żadnego szpitala ,tylko tak jak napisali poprzednicy ,forma ,płatności za pobyt ilośc zabiegów etc ,wyróznia Twój pobyt i okres oczekiwania Czyli wszystko gra,jak dostaniesz konkretne wskazanie na obiekt to napisz gdzie jedziesz.
Zobaczysz bedzie super
Tego bardzo Tobie życzę