Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Romuald4 Jadę z Konina (wlkp) Jeśli jedziesz pociągiem to domyślam się ze Leszna do Poznania a potem przesiadka i do Nałeczowa...Daj znac jaki rodzaj transportu:) Planuje jechać 4marca bo mysle o pokoju jednoosobowym Ciesze się ze nie będę sama
Magnolia...Pozdrawiam. Ja jade samochodem....przez Konin...jesli zechcesz mozemy razem . Jade sam.
Ja tez mam zamiar jechac dzien wczesniej.-, bo tez mysle o jednoosobowym pokoju.
Sanatorium malowniczo położone w strefie uzdrowiska w odległości 300m od parku Zdrojowego. Obiekt przystosowany dla osób niepełnosprawnych. Położony na ogrodzonej posesji, z małymi parkiem, alejami do spacerów, wodny, oczkiem i altaną. Obiekt posiada większość pokoi jednoosobowych, wszystkie z balkonami. Przestronna jadalnia oferuje zdrowe wyżywienie oraz pyszne wypieki swoich cukierników. Na miejscu znajduje się część zabiegowa, sala ćwiczeń oraz siłownia. Na ogrodzonym terenie, obok obiektu, znajduje się parking. To wiadomosci z internetu...o san Fortunat.
Romuald dzięki za propozycje ale ... z geograficznego i kartograficznego punktu widzenia z Leszna przez Konin? No chyba ,ze to wyjątkowy ukłon w moją stronę Pozdrawiam
Magnolia...nie rozumiemTwojego zdziwienia????????? Ja mieszkamw Lesznie wlkp. i jedyna rozsadna droga to wlasnie przez konin.....
Jade trasa Leszno-konin salej autostrada w kierunku warszawy ...itp....
Taka trase pokazuje GPS....jest to najlepsza droga i najszybsza.....482km....
Myslalem ,ze po drodze pomoge Tobie, ale widze ,ze mnie zle zrozumialas....trudno, nie nalegam......
Romuald czy mogę prosić o kontakt przez poczte? to mój e-mail [email].pl Jeśli Twoja propozycja jest aktualna to napisz swój nr tel Oddzwonię i wyjaśnię moje zdziwienie Pozdrawiam i naprawdę doceniam chęć pomocy:)