"Pałac na wodzie" Augustów od 19.09.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Olcia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2014 09:23
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

"Pałac na wodzie" Augustów od 19.09.2015

Post autor: Olcia »

Witam.
Mam skierowanie z ZUS-u na wyjazd do w/w sanatorium od 19.09.2015 r. - jadę z Warszawy,
czy może Ktoś z Państwa jedzie w tym samym czasie - miło by mi było poznać Kogoś "na starcie"? (w grupie łatwiej).
Pozdrawiam.
Danutella
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2015 23:12

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: Danutella »

Olcia pisze:Witam.
Mam skierowanie z ZUS-u na wyjazd do w/w sanatorium od 19.09.2015 r. - jadę z Warszawy,
czy może Ktoś z Państwa jedzie w tym samym czasie - miło by mi było poznać Kogoś "na starcie"? (w grupie łatwiej).
Pozdrawiam.
witaj ,ja tez mam skierowanie na 19-09 z tym ze muszę jechać późnym popołudniem z uwagi na obowiązki służbowe -jestem z Ursynowa będzie to mój drugi wyjazd mozemy porozmawiac na skype daro0108 pozdrawiam
bogusi123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2015 09:11

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: bogusi123 »

Witam!!!Ja również wyjeżdżam do sanatorium w terminie 19.09.2015,pochodzę z okolic Niepokalanowa .Wyjazd planuje autobusem z Dworca Warszawa Zachodnia,chyba że znajdę jeszcze inna możliwość .pozdrawiam...
Olcia
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: "Pałac na wodzie" Augustów od 19.09.2015

Witaj
Sorki - nie mogłam wcześniej napisać,
niestety nie mam możliwości przez skype(tylko tel.)
ale jest mi bardzo miło i mam nadzieję, że spotakamy się na miejcu osobiście....
Ja wyjeżdżam w nocy ŻAK exspres i będę tam rano..
Mili moi o ile jeszcze Ktoś z Was też tak jedzie to napiszcie, a na Ciebie Danutella będziemy czekać na miejscu...
A Ty bogusi123 też daj znać jakim pojazdem tam się udajesz, byłoby fajnie nawet po drodze(po trasie) chwilkę pogadać...byłoby nam milej...
Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Olcia
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam ponownie.....
Miłe Panie i Panowie jeszcze jedna prośba do tych, którzy tam byli - może Ktoś podpowie w których pokojach jest najlepiej i jakie są najbardziej funkcjonalne (większe lub wygodniejsze), bo dla nas są przeznaczone tylko trójki (inne: jedynki, dwójki(dla par) już są zarezerwowane)...
Może Ktoś Miły mógłby podpowiedzieć coś więcej...
Podaje mój adres e-maila: danka.[email].pl
Dziękuję i cieplutko pozdrawiam.
Czekam na wiadomości....
bogusi123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2015 09:11

Post autor: bogusi123 »

Witam koleżanki ,Olciu z tego co napisałaś prawdopodobnie będziemy jechały tym samym autobusem ,mam bilet wykupiony z Dworca Zachodniego o godzinie 0,45,jeśli będziesz jechała z tego samego przystanku to tam się spotkamy.pozdrawiam was koleżanki pa
Olcia
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Bogusiu.
Bardzo mi miło Cię poznać wirtualnie, ale wkrótce będzie to możliwe realnie...
Napiszę Ci o wszystkim w mailu, a za Twojego bardzo dziękuję.
Cieplutko pozdrawiam.
Ola
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2015 11:08
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka K »

Olcia pisze:Witam ponownie.....
Miłe Panie i Panowie jeszcze jedna prośba do tych, którzy tam byli - może Ktoś podpowie w których pokojach jest najlepiej i jakie są najbardziej funkcjonalne (większe lub wygodniejsze), bo dla nas są przeznaczone tylko trójki (inne: jedynki, dwójki(dla par) już są zarezerwowane)...
Może Ktoś Miły mógłby podpowiedzieć coś więcej...
Podaje mój adres e-maila: danka.[email].pl
Dziękuję i cieplutko pozdrawiam.
Czekam na wiadomości....
Jedynki, dwójki dla par ? :shock: Dobre sobie :D Żyć nie umierać :mrgreen: Tymi rezerwacjami tak się nie przejmuj. Panie w recepcji choć bardzo miłe, to jednak nie wiele mogą. Pokoje na miejscu rozdziela pielęgniarka i jak wcześniej przyjedziesz i dobrze zagadasz, to ...kto wie ;) Ja też miałam zarezerwowaną jedynkę, a wylądowałam w dwójce często przerabianą na trójkę. Mnie to szczęśliwie ominęło, bo choć pokoje całkiem przyzwoite, to w trzy osoby robi się nieprzyjemnie ciasno. W dwie osoby jest okej. No chyba że od mojego pobytu coś się zmieniło, ale czytając opinie z ostatniego turnusu raczej na to nie wygląda.
Pozdrawiam.
Olcia
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki Agniesiu - to już jest "coś" jakiś znak, że trzeba próbować - po prostu - r o z m a w i a ć .......może się uda....
Mam prośbę: a jak są usytuowane pokoje: tzn. parter, piętro; okna - ulica, podwórko itp... może jeszcze jeden drobiazg:
czy to nowoczesne wyposażenie, czy raczej czasy PRL-u....
Wielkie dzięki za wskazówki...
Serdecznie pozdrawiam. :kwiat:
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2015 11:08
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka K »

Jak dla mnie wyposażenie i wystrój pokoi to jeden z plusów tego miejsca. Na tej stronie masz sporo fotek które dobrze odzwierciedlają rzeczywistość.[link]. Jest przyzwoita łazienka, a w pokojach są dwa łóżka tyle że oddzielone od siebie szafeczkami nocnymi. Niestety tak jak wspominałam często dokładają 3 lokatora i robi się ciasno. Z zewnątrz pałac wygląda ...jak wygląda :P Kwestia gustu, oceń sama.
Widok na rzekę masz po stronie dużych tarasów tyle że ogólnodostępnych. Balkony przydzielone są do pokoi po drugiej stronie budynku i wychodzą na parking. Jest na 2 stronie tego forum sporo konkretnych informacji w całkiem pokaźnym wątku . Polecam Ci Olciu do poczytania bo chyba przeoczyłaś . http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... f=4&t=8968
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2015 22:09 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
ODPOWIEDZ