Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nigdy wczesniej nie wnikalam w te sprawy.Skladalam wniosek do NFZ-tu , nie dawali to nie.Mialam szczescie prowadzic tur. reh. wiec nie wnikalam glebiej w przyczyny odmowy i tak kilka razy w roku bylam na turnusie z rehabilitacja.Teraz widze ze robili mnie w konia.Powiem ze nadal nie rozumie co oznaczaja te kryteia szpitalne , np.12 miesiecy po operacji .Czy zaraz po 12 miesiacach czy np. po 5 latach bo to tez jest po 12 miesiacach bo na szczescie organy nie odrastaja a ich brak z biegiem czasu daje w d..pe.Zus mnie nigdy nie wysylal na leczenie mimo iz bylam na rencie 14 lat.Teraz sie do nich udalam i co 4 miesiace i nic .Mysle ze nie wiedza co ze mna zrobic bo oddalam sprawe o zabrana rente do sadu.Zobaczymy-czas, czas
..."Sąd wydał niekorzystny dla nas wyrok? Spokojnie - nie oznacza to jeszcze ostatecznej przegranej. Prawo przewiduje bowiem możliwość wniesienia apelacji. Żeby była ona jednak skuteczna, trzeba pamiętać o spełnieniu kilku warunków..."'
Zosiu tego sie obawiam. Czekam juz 1,5 roku przebylam wizyty u 7 Bieglych i nic .Mam prosbe napisz jak to wyglada w praktyce na PW bo Admin nas pogoni bo odbiegam od tematu .Dzieki Ela