Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gdy miałem ..naście lat bylem na ich koncercie ,od tego czasu zajmują wysoką pozycję w moich notowaniach.Gdy kilka lat temu powrócili na scenę bylem autentycznie wzruszony.
Ten utwór wszyscy zapewne znacie ,ale jego wykonanie po latach dla mnie jest genialne.Szkoda tylko że nie wszyscy z muzyków wyjdą już na scenę ,odeszli na zawsze.
Niewiele jest utworów ,które mogą mnie jeszcze zaskoczyć ,ten zespół nie jest nowy ,jednak bardzo mało popularny ,te dwa utwory uświadomiły mi że na prawdę moja miłość do muzyki jest tego warta