HOTEL RÓŻA USTROŃ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
endriu
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 wrz 2009 20:04

HOTEL RÓŻA USTROŃ

Post autor: endriu »

PROSZĘ O OPINIE O HOTELU RÓŻA W USTRONIU. A MORZE KTOŚ WYBIERA SIĘ TAM W TERMINIE OD 8 LIPCA ENDRIU :P :P :geek: :geek:
Płocczanka
Na forum od: 11 lip 2010 20:53

Re: HOTEL RÓŻA USTROŃ

Post autor: Płocczanka »

Witam!
Byłam W Róży we wrześniu 2009 . I cóż ...
1.Ustroń piękna mieścinka jak na beskid śląski - mała miejscowość a widoki malownicze, wokół niedaleko do Wisły, do czeskiego Cieszyna- kursują autobusy
2. Hotel jak ja to określam "wczesny Gierek" czyli lata 70 mniej więcej ten czas a nawet jest umieszczony rok budowy na hotelu :D
3. pokoje to różnie zależy ( pewnie jak wszędzie) standart, traktowanie czy jesteś prywatnie, czy NFZ Czy ZUS ogólnie ja byłam z ZUsu czyli dostałyśmy aneks 5 dziewczyn- w jednym pokoju dwa łóżka w drugim 3 łóżka- łazienka na pięć bab i to bardzo mała i balkon
4. ja byłam po operacji kręgosłupa- zabiegi na miejscu , bardzo miłe rehabilitantki, bardzo uczynne i duzo zabiegów jak na cały dzień ja miałam przepisanych około 6
5. kuchnia jak dla mnie wyśmienita- śniadania o 8 rano w zupełności wysarczające, obiady o 13 bardzo smacznie , czysto, kolacja 17 itp
6. a pozostałe - na dobra sprawę zależy od ludzi czy na turnusie czy w pokoju ja miałam świetne dziewczyny do tej pory utrzymujemy kontakty- dencingi obok w sanatorium
7. dużo Niemców ale ceny przystępne- na dole barek
sadka
Na forum od: 14 kwie 2011 21:09

Post autor: sadka »

Witam
czy ktoś był teraz w tym hotelu Róża z prewencji ZUS? CZY Tam można gdzieś pochodzić coś zwiedzić i pójść na kawkę albo ciacho? Sorki ale nie byłam tam nie znam tych okolic a o samym sanatorium u nas krążą sprzeczne opinie. :?: :?:
mala
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2011 20:49

Post autor: mala »

Witam byłam w sanatorium w jesieni było cudownie ,grunt to dobre towarzystwo mieć.!!!Proponuję zwiedzić Równicę ,a tam karczme CZARCIE KOPYTO ,tam jest bardzo fajnie do Wisły można pojechać pozwiedzać w samym sanatorium niema co siedzieć ,bo się można zanudzić.POZDRAWIAM !!! Udanego wypoczynku i świetnej zabawy !!! Aż zazdroszczę wyjazdu.
bursztyn
Na forum od: 26 sty 2011 21:47

Post autor: bursztyn »

Witam Ja wróciłam z Róży 10 kwietnia super okolica cisza spokój Rehabilitanci przemili warunki bardzo dobre obsługa świetna można wypić dobrą kawę zjeść dobre ciacho u Janeczki Fajna karczma Wrzos Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
Bożena
Na forum od: 07 maja 2011 15:02

Post autor: Bożena »

Wybiera się ktoś do Róży w terminie od 25 sierpnia? Czy można liczyć na dwuosobowy pokój czy raczej pokoje mieszczą większe ilości osób?
mala
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2011 20:49

Post autor: mala »

Witam !!! Oczywiśćie że możesz liczyć na pokój dwuosobowy ,wystarczy przyjechać rano ,a nawet dzień wcześniej tylko trzeba się liczyć z kosztami bo za nocleg trzeba sobie zapłacić. ;) .
ODPOWIEDZ