Krynica Zdrój od 12-09 do 3-10.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Krynica Zdrój od 12-09 do 3-10

Post autor: forumowicz »

Asiu, wpisz w wyszukiwarkę Zgoda - Krynica Zdrój , informacje są nie najświeższe ale zawsze coś :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Marlenka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2015 20:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Marlenka »

kuracjuszkaasia pisze:Czyli .....
Wiem , że nic nie wiem ..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jutro już tam będę (HURRRAAAAA!!!!!) obiecuję że zdam na bieżąco relację jak jest na dzień dzisiejszy w wojskowym
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

trzymam za słowo ;) Bo na tym to polega aby jedni drugim przekazywali swoje uwagi ,odczucia i spostrzeżenia . Pozdrawiam i miłego pobytu
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Marlenko :kwiat: szczęśliwej podróży...baw się dobrze...pogody życzę..udanych zabiegów...fajnych wycieczek :)
a wszystko inne samo przyjdzie...najważniejsze żebyś wróciła zadowolona...a Krynica Tobie wszystko wynagrodzi...powodzenia Gosia
Awatar użytkownika
Marlenka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

malgorzatas pisze:Marlenko :kwiat: szczęśliwej podróży...baw się dobrze...pogody życzę..udanych zabiegów...fajnych wycieczek :)
a wszystko inne samo przyjdzie...najważniejsze żebyś wróciła zadowolona...a Krynica Tobie wszystko wynagrodzi...powodzenia Gosia
Małgorzatas :kwiat: nie będę dziękować aby nie zapeszyć :? Trzymaj kciuki za moją podróż, bo wymyśliłam sobie że pojadę z Bla-blacar., a po raz pierwszy korzystam z takiego"auto-stop-u". Jak na razie wszystko wygląda pięknie. Odezwę się pozdrawiam :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Fajnego pobytu Marlena, dobrze , że ominęło Cię Forum , teraz bedzie zdecydowanie lepiej mniej ograniczeń

wszystkiego dobrego :)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Marlenko, blablacarem jeździ się całkiem przyjemnie. Szybko, i....co najważniejsze korzystnie cenowo :D
Pozdrów Krynicę i Wojskowy. Ciekawe, czy zmienia swoje oblicze po remontach.
Życzę Ci udanej kuracji, odpoczynku i dobrej zabawy
Basia
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: malgorzatas »

Oczywiscie ze będę trzymala kciuki:-)
Ja czesto wchodze sobie w Uzdrowiska i patrze na Krynicę:-) pozdrawiam i jeszcze raz szczesliwej podrozy zycze :kwiat:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy

Post autor: rybka »

Do zobaczenia, do usłyszenia Marlenko :)
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Marlenka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

basiat pisze:Marlenko, blablacarem jeździ się całkiem przyjemnie. Szybko, i....co najważniejsze korzystnie cenowo :D
Pozdrów Krynicę i Wojskowy. Ciekawe, czy zmienia swoje oblicze po remontach.
Życzę Ci udanej kuracji, odpoczynku i dobrej zabawy
Basia
No to skorzystałam z nowoczesnego auto-stopu czyli z BlaBlaCar muszę przyznać że spodobała mi się taka podróż :) . Kierowca odebrał mnie w pobliżu mojego zamieszkania, dowiózł pod ośrodek i jeszcze pomógł wnieść walizki! W drodze okazało się że jest świetnym kierowcą i opowiada fajne historyjki. A wszystko to za jedyne 18 zł :!:

Nie miałam jeszcze okazji zwiedzić głównego budynku Wojskowego bo mieszkam w oddziale na Pułaskiego (dokładnie vis a vis Artystycznej ;) ) Budynek jest odremontowany, czyściutki. Mój pokoik na parterze, bardzo malutki i ciasny, 2 osobowy (czekam na współspaczkę ;-) ). Mam balkon z widokiem na park. Łazienka wspólna dla 4 osób. Zdążyłam podglądnąć inne pokoje podczas sprzątania, są dużo większe. Mój musiał być chyba kiedyś jedynką a potem siła wyższa stał się dwójką.
Teraz zabieram się na obiad, potem wizyta lekarska i wypad "na miasto", wesołe jest życie kuracjusza :P
ODPOWIEDZ