"Pałac na wodzie" Augustów od 19.09.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Olcia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2014 09:23
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: "Pałac na wodzie" Augustów od 19.09.2015

Post autor: Olcia »

Bardzo dziękuję Agnieszko za tak wyczerpujące informacje i wskazówki.
Owszem masz rację nie wszędzie "zaglądałam", ale to nadrobię....
Fajnie, że są tu tacy LUDZIE jak Ty AGNIESIU - co potrafią przekazać swoją wiedzę i pokierować na właściwe "tory"...
Dziękuję Ci bardzo w imieniu swoim i przyszłych kuracjuszy "Pałacu na wodzie"...
Kochana jesteś.... :serce:
Trzymaj się cieplutko.
Uściski :P
Danutella
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2015 23:12

Post autor: Danutella »

Moje Drogie juz niedługo Koleżanki, widzę ze jest nas coraz więcej - mam nadzieje tylko ze racji mojego późnego przyjazdu znajdę jakieś miejsce-??? no niekoniecznie jako 3 osoba do pokoju bo wtedy będę" kurcze intruzem" :o ja przyjeżdżam samochodem do zobaczenia ;)
Olcia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2014 09:23

Post autor: Olcia »

Witaj nasza przyszła Koleżanko Danutello - miło nam bardzo....spotkamy się wkrótce...
jak będzie z miejscami - tego nie wiemy, ale za to na wspólny spacerek możemy pójść ...
Jedno Ci tylko mogę powiedzieć - super, że przyjedziesz samochodem - będziesz miała powodzenie....
a wiesz dlaczego? Wycieczki...wycieczki...Milutka - a kolegów i koleżanek będzie wokół Ciebie dużo...
(Wybacz - ale to jest humorystycznie....może sama będę jedną z nich..) - tak mi to przyszło do głowy....Sorrki.
Pozdrowionka - trzymajcie się cieplutko
bogusi123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2015 09:11

Post autor: bogusi123 »

Witajcie!!!jak na razie to nas dużo tutaj nie ma ,bo aż trzy.Może po prostu innych nie bawi szukanie znajomości przez kompa i czytanie komentarzy,wolą jechać w nieznane i tam na miejscu dopiero się za przyjaźnić.No już niedługo zobaczymy co nam los zgotował,mam nadzieję że chociaż pogoda i towarzystwo dopisze.Pozdrawiam pa
ODPOWIEDZ