Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jestem po raz pierwszy na tym forum .świętokrzyskie NFZ u mnie bardzo szybko lecą numery rok temu miałam 36 tyś a teraz 1420 liczyłam na czerwiec a tu chyba będzie marzec .Prawie 200 numerów dziennie. Jak szybko otrzymam powiadomienie o terminie wyjazdu (miesiąc ,dwa tygodnie). Chcę jechać razem z mężem nie wiem na ile to jest realne mamy numery kolejne ale znajomi nie dostali razem( do tej samej miejscowości w innych terminach.Pozdrawiam
Witam. W pomorskim ubywa dziennie 90 raz mniej raz wiecej.Startowalam z numerem 21873 04.10.2012 teraz mam numer 14533 okres oczekiwania od 13 do 15 miesiecy. Tez sledze ubywajace numery dobra zabawa Pozdrowienia
Witam
Dzisiaj u mnie przyspieszyło mój nr 1970. koko,czapi,maadziula dostaniemy ten sam termin wyjazdu. tylko inne miejscowości. Pozdrawiam wszystkich kolejkowiczów.
Nie mogę się doczekać kiedy ruszy lawina przydziałów , co niektórzy mają tak niskie numerki, że to już lada moment. Tylko pochwalcie się gdzie was maszyna losująca rzuciła.