Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W kojący szum morza się wsłuchałem,
ale o poniedziałku nie zapomniałem.
Dzisiaj mój numerek kolejkowy
ma ładny palindrom liczbowy.
37173.
Szczęśliwym, przydziałów gratuluję,
i szybki powrót do kolejki proponuję.
Pozdrawiam Wszystkich.
Mi przydzielono miejscówkę w ciuchci.....powoli, powoli ale oby w dobrym kierunku bieg obrała. Morze nasze morze, a co tam pomarzyć nie wolno Pozdrawiam wszystkich
Aniu nawet wskazane jest aby marzyć Dokładnie mam takie samo marzenie Przy odrobinie szczęścia może się ziści.Czym bliżej stacji,tym wolniej jadę i na pewno nie jadę pendolino Na dzień dzisiejszy zatrzymałam się na 430 kilometrze,oj zima mnie zastanie Pozdrawiam i życzę mega prędkości
Droga imienniczko, faktycznie powoli jakoś jedziesz, ale już niewiele numerków Ci zostało do zaliczenia . Cóż zima w sanatorium tez jest piękna, nie mniej jednak życzę CI spełnienia marzeń