Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
To współczuje w tym exelsiorze,byłem tam to komunistyczne dziadostwo nic tam nie ma i po schodkach trzeba zasuwać żeby pójść do centrum,albo do Krakowiaka po prostu szpital sanatoryjny.
Szklana 12 - jadę ze Szczecina, a Ty skąd ? Jedziesz jeden dzień później, no i chyba lepiej , bo ten Sanvit ponoć jest ok ! A ten "moj" Exelsior to piszą ,że prawie horror. No cóż postaram się jakos przetrwać , choć nastawienie mam niezbyt dobre. Do tego jeszcze ta późno jesienna pora
Jestem w Excelsiorze co roku i jakoś żyję. Co roku jest tam inaczej, ponieważ wszystko jest odnawiane. Nie wiem kiedy ten Pan był w Excelsiorze, że tak pisze.... Szkoda,że ludzie się tak zle nastawiają na Excelsior , bo jakaś osoba z forum zle o nim napisała. Może proszę pojechać do Hotelu Gołębiowskiego tam będą luksusy, tylko czy jedzie się dla luksusów czy dla rehabilitacji?
Excelsior jest ok byłem tam dwukrotnie i mam miłe wspomnienia ,a jak ktoś chce to doczepi się do wszystkiego ,trzeba szukac pozytywów bo nie na wszystko mamy wpływ ,jak się nic nie zmieniło to nie ma dopłat do pokoi więc kasa zostaje na taryfę dla tych co nie lubią chodzic po schodach
Dokładnie. Ludzim nigdy nic nie pasuje, potrafią tylko narzekać, ze zupa za słona, że termin na jesień, że schody. Schody polecam dla rehabilitacji drodzy kuracjusze, po to tam się jedzie by ćwiczyć. Jakoś do Krakowiaka ludzie latają jak na skrzydłach , a potem narzekają, że ich coś boli. To niech sobie zapłacą cały pobyt gdzieś prywatnie na 3 tygodnie:)
Ten ośrodek jest pomyłką dla osób mających duże problemy z narządem ruchu.
Schody na zewnątrz. Schody wewnątrz, nawet nie wszyscy mogą swobodnie korzystać z jadalni. Teren stromy.
Chyba, że ktoś ma stosowną kondycje, to zupełnie inna sprawa.
Przecież w ośrodku są windy dwie, jak maj niby zrobić ośrodek bez schodów? Wszędzie gdzie się praktycznie to są schody, nawet w niektórych sklepach. A do miasta z ośrodka podwozi busik za 2 zł. Wystarczy zapytać a recepcji...ale wszystko ciężko, bo trzeba się trochę poruszać