Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie, cieszę się że jednak ktoś jedzie, i to leczyć się i bawić , to podwójna korzyść dla ciała i ducha
Artur, jeśli lubisz się też bawić, to mimo że to Twój pierwszy wyjazd, myślę że nie ostatni...
Jola74 masz racje trzeba cos dla ducha i dla ciała ,ja jadąc pierwszy raz tez miałem obawy a teraz czekam kiedy znów pojade miło wspominam mój pierwszy wyjazd i cudownych ludzi których poznałem dzieki nim te 21 dni mineły szybko i wazne trafione zabiegi
Dokładnie tb50, popieram, kto nie zna obaw związanych z pierwszym wyjazdem. Z mojego, krótkiego jakby nie było doświadczenia wiem, że bardzo ważne jest na kogo się trafi, bo to w dużym determinuje nasze spojrzenie na kolejne wyjazdy , oby więc jak najwięcej fajnych, życzliwych i przyjaznych kuracjuszy i współlokatorów
Jola74 pisze:Dokładnie tb50, popieram, kto nie zna obaw związanych z pierwszym wyjazdem. Z mojego, krótkiego jakby nie było doświadczenia wiem, że bardzo ważne jest na kogo się trafi, bo to w dużym determinuje nasze spojrzenie na kolejne wyjazdy , oby więc jak najwięcej fajnych, życzliwych i przyjaznych kuracjuszy i współlokatorów
Witam, bylm w Klimacie w Iwoniczu w lutym i super wspominam ten pobyt,,,masz racje duzo zalezy na kogo sie trafi u mnie na turnsie byly same ponuraki ale ja i tak sie dobrze bawilam,,no i didzej Pietrek jk fantastycznie sie bwi przy jego muzyce ,,a panie rehabilitntki wspanila ,,oj wrociłabym tam z miła checia ,,zycze udanego pobytu pozdrawiam
Kilka już latek jak nie byłam w Iwoniczu ale do Klimatu chodziło się na tańce . Był to taki pensjonat w centrum , który wszyscy znali czy mówicie o tym samym miejscu ? Czy tam jest teraz sanatorium ? Szczerze mówiąc nie znalazłam takiej konkretnej informacji . Wszędzie pisze hotel, restauracja, pub ?
Zosia pisze:Kilka już latek jak nie byłam w Iwoniczu ale do Klimatu chodziło się na tańce . Był to taki pensjonat w centrum , który wszyscy znali czy mówicie o tym samym miejscu ? Czy tam jest teraz sanatorium ? Szczerze mówiąc nie znalazłam takiej konkretnej informacji . Wszędzie pisze hotel, restauracja, pub ?
Od 2 la jest tam sanatorium prewencji rentowej zusu,,,super miejsce bliziutko wszedzie ,polecam )