Iwonicz "Klimat" 10.10- 2.11

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Iwonicz "Klimat" 10.10- 2.11

Post autor: Nutka »

artur76 pisze:Hehe zobaczymy zobaczymy ;) mam nadzieje dobrze sie bawic i sie leczyc :D

No...leczyć się ,to na pierwszym miejscu....ale przy tym można się trochę pobawić ;) byle z głową :roll: co by póżniej nie było problemów :lol: :lol: :lol:
Jola74
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 sie 2015 22:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Jola74 »

Witajcie, cieszę się że jednak ktoś jedzie, :) i to leczyć się i bawić :D :D, to podwójna korzyść dla ciała i ducha :D
Artur, jeśli lubisz się też bawić, to mimo że to Twój pierwszy wyjazd, myślę że nie ostatni...
Awatar użytkownika
tadi1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2014 19:10
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: tadi1 »

;) Jola74 masz racje trzeba cos dla ducha i dla ciała ,ja jadąc pierwszy raz tez miałem obawy a teraz czekam kiedy znów pojade miło wspominam mój pierwszy wyjazd i cudownych ludzi których poznałem dzieki nim te 21 dni mineły szybko i wazne trafione zabiegi ;) :lol:
Jola74
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 sie 2015 22:09
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Jola74 »

Dokładnie tb50, popieram, kto nie zna obaw związanych z pierwszym wyjazdem. Z mojego, krótkiego jakby nie było doświadczenia wiem, że bardzo ważne jest na kogo się trafi, bo to w dużym determinuje nasze spojrzenie na kolejne wyjazdy :D :D , oby więc jak najwięcej fajnych, życzliwych i przyjaznych kuracjuszy i współlokatorów ;)
artur76
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2015 18:26

Post autor: artur76 »

:) mam taką nadzieje chociaż z zabawą będzie ciężko hehe bo jadę kolanko rehabilitować ;))
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49

Post autor: basiunia1974 »

Suzen pisze:
artur76 pisze:...pierwszy wyjazd ... dzieciaków ;))
Gdy nie ma dzieci... to jesteśmy niegrzeczni. ;)
;) ;) ;) ;)
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jola74 pisze:Dokładnie tb50, popieram, kto nie zna obaw związanych z pierwszym wyjazdem. Z mojego, krótkiego jakby nie było doświadczenia wiem, że bardzo ważne jest na kogo się trafi, bo to w dużym determinuje nasze spojrzenie na kolejne wyjazdy :D :D , oby więc jak najwięcej fajnych, życzliwych i przyjaznych kuracjuszy i współlokatorów ;)
Witam, bylm w Klimacie w Iwoniczu w lutym i super wspominam ten pobyt,,,masz racje duzo zalezy na kogo sie trafi u mnie na turnsie byly same ponuraki ale ja i tak sie dobrze bawilam,,no i didzej Pietrek jk fantastycznie sie bwi przy jego muzyce ,,a panie rehabilitntki wspanila ,,oj wrociłabym tam z miła checia ,,zycze udanego pobytu pozdrawiam
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Kilka już latek jak nie byłam w Iwoniczu ale do Klimatu chodziło się na tańce :) . Był to taki pensjonat w centrum , który wszyscy znali :) czy mówicie o tym samym miejscu ? Czy tam jest teraz sanatorium ? Szczerze mówiąc nie znalazłam takiej konkretnej informacji . Wszędzie pisze hotel, restauracja, pub ? :)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Zosiu,tam mieści się sanatorium z prewencji ZUS.Niewielkie ok 50 osób.
Aczkolwiek są tam również pokoje hotelowe.
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Zosia pisze:Kilka już latek jak nie byłam w Iwoniczu ale do Klimatu chodziło się na tańce :) . Był to taki pensjonat w centrum , który wszyscy znali :) czy mówicie o tym samym miejscu ? Czy tam jest teraz sanatorium ? Szczerze mówiąc nie znalazłam takiej konkretnej informacji . Wszędzie pisze hotel, restauracja, pub ? :)
Od 2 la jest tam sanatorium prewencji rentowej zusu,,,super miejsce bliziutko wszedzie ,polecam )
ODPOWIEDZ