Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam wszystkich kuracjuszy wybierających się do tej Wysowej ja nas przewodnicy informowali na wycieczkach po tej okolicy która liczy 1500 mieszkańców jest kilka kościołów (cerkwi) bo na tylu mieszkańców jak w/w jest 8-em wiar.Jak wcześniej forumowicze pisali o góralskich knajpkach to za główną drogą do piwa podawali chleb z własnego pieca oraz wiejski smalec. W las daleko się nie oddalać a zwłaszcza nocą bo do granicy Państwa jest niedaleko.
Właśnie jestem w Beskidzie. Wszystkich wybierających się tu ostrzegam przed przejmującym chłodem w pokojach, szczególnie tych szczytowych. W nocy temperatura spada nawet do 16 stopni. Poza tym wszystko jest w najlepszym porządku. Lekarze, obsługa i rehabilitantki bardzo mili i pomocni. Wyżywienie nie wszystkim wystarcza. Niepotrzebującym nie polecam diety, bo niewiele różni się od normalnego żywienia (i tak nie przekracza jakichś 1400 kcal). Mimo tego i tak chyba dołączę do miłośników Wysowy.
Witam cie , a wiesz cos jak jest w w instytucie , ja tam sie wybieram od 8 04 , jak imprezy , czy sa gdzies, zeby potanczyc , zabawic sie, a zabiegi jak , napisz cos jsli wiesz, dzieki i pozdrowka
Witam,
wybieram się na ZUS-owski turnus psychosomatyczny do Wysowej 95 w okresie 30 listopada - 23 grudnia 2013. Jest tu obecny ktoś, kto też będzie tam w tym czasie?
Jakieś opinie o tym sanatorium?
jezyna pisze:Witam,
wybieram się na ZUS-owski turnus psychosomatyczny do Wysowej 95 w okresie 30 listopada - 23 grudnia 2013. Jest tu obecny ktoś, kto też będzie tam w tym czasie?
Jakieś opinie o tym sanatorium?
Witam zostawiłam wiadomość na forum:) Spotkamy się w sanatorium