Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kalkrzynek
Na forum od: 05 lut 2013 13:26

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: kalkrzynek »

Witam jak wcześniej pisałem mam termin od 21.02 jadę samochodem przez W-wę(Płowiecka, Trasa łazienkowska, Wisłostrada) mój e- mail [email].onet.pl
mariiusz
Na forum od: 15 lut 2013 21:31

Post autor: mariiusz »

Witam.Ja również mam termin 19 marca. Planuję jechać samochodem z południa Polski - konkretnie z Gorlic. ;)
ryszardw
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2013 20:43

Post autor: ryszardw »

Witaj " mariiusz" Domyślam się że jedziesz z Gorlic koło których leżą Stróże???? Ja również jadę na 19 marca. Ciekawi mnie jaką trasą jedziesz (mieszkam niedaleko Piotrkowa Tryb) i szukam transportu
(PKP to ponad 7 godzin jazdy). Będę wdzięczny za informacje.
fullcontact
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 19:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Transport > Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: fullcontact »

Witam.
Mam przydział na te śmieszne kolonie z ZUS w terminie 13 kwietnia - 7 maja 2013 r.
Jadę z Wa-wy samochodem VW Passat kombi. Jadę sam, mogę kogoś zabrać na pokład. Wyjazd prawdopodobnie 13 kwietnia skoro świt lub deczko wcześniej. Nie znam pory, o której należy się tam stawić. Pani z Sopotu (dyrekcja uzdrowiska), z którą rozmawiałem twierdzi że nie będzie problemu z obiadem jeżeli się dojedzie do południa.
Czekam na jakiegoś towarzysza lub towarzyszkę podróży. Pozdrawiam.
gosia 2
Na forum od: 16 lut 2013 16:05

Post autor: gosia 2 »

jadę do senatorium 21lutego z Ostródy może ktoś też jedzie chętnie bym się zabrała
mariiusz
Na forum od: 15 lut 2013 21:31

Post autor: mariiusz »

ryszardw pisze:Witaj " mariiusz" Domyślam się że jedziesz z Gorlic koło których leżą Stróże???? Ja również jadę na 19 marca. Ciekawi mnie jaką trasą jedziesz (mieszkam niedaleko Piotrkowa Tryb) i szukam transportu
(PKP to ponad 7 godzin jazdy). Będę wdzięczny za informacje.
Dokładnej trasy jeszcze nie ustaliłem, najprawdopodobniej będę jechał ( Tarnów, Kielce, Piotrków Trybunalski, Łódź, Włocławek, a dalej do ustalenia) Co do godziny wyjazdu to jeszcze nie ustaliłem, ale najprawdopodobniej wyjadę między 4 a 5 rano. Mam znajomych co przyjeżdżają samochodem w moje strony z Gdańska, zajmuje im to 12 godzin.Jeżeli nadal chcesz się zabrać, to chętnie zabiorę.
ryszardw
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2013 20:43

Post autor: ryszardw »

Witam
Mój adres [email].pl proszę o kontakt i ewentualnie nr telefonu do dalszego uzgodnienia
dyskmanka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2010 18:05

Post autor: dyskmanka »

Witam ;) mam skierowanie na 13 kwietnia mieszkam niedaleko Gdańska ( 50 km ) może poznam panią w podobnym wieku ( 50 ) :) jadącą w tym samym terminie ? 8-)
fullcontact
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 19:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: fullcontact »

dyskmanka pisze:Witam ;) mam skierowanie na 13 kwietnia mieszkam niedaleko Gdańska ( 50 km ) może poznam panią w podobnym wieku ( 50 ) :) jadącą w tym samym terminie ? 8-)
Witam.
Nie jestem "Panią" ale pozdrawiam i do zobaczenia na turnusie.
Pozdrawiam.
agalew112
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 10:58

Post autor: agalew112 »

:roll: Hej ja jade do sanatorium z Lubawy 19.03.2013r.Katarzyno odezwij sie jak co to bysmy razem pojechały.
ODPOWIEDZ