NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: NFZ Małopolska

Post autor: samanta »

Witajcie.Co taka cisza w Małopolsce ,jak wasze numerki :roll: u mnie 1350 i czekam dalej :geek:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Witaj Samanta!

Niestety wygląda na to,że z Małopolski osoby są mniej aktywne w porównaniu z innymi regionami :lol: Na dzień dzisiejszy mam numer 374 i czekam sobie :roll: Nie będę mówić,że cierpliwie,wręcz nerwowo :lol: NFZ pewnie szykuje nam niespodziankę :?: Czy będzie trafiona :?: Może już niedługo dowiemy się.Pozdrawiam i życzę
dobrego przydziału :)
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Przed wcześniejszymi wyjazdami przydział dostawałam przy numerze ok 2000, nie ukrywam, trochę jestem zdziwiona, że numery schodzą tak nisko :o No cóż ciekawe czy moje przypuszczenia się sprawdzą bo oczekuję przydziału na koniec listopada początek grudnia.Bardzo ale to bardzo mi to nie pasuje wolałabym po świętach ale czego się spodziewać skoro składałam wniosek w tym właśnie terminie :roll:
Ten moment oczekiwania jest najbardziej interesujący :shock: co ,gdzie ,kiedy :geek: Pozdrawiam i również życzę ciekawych miejsc :D
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Samanta może nie będzie tak źle jak myślisz ;) Fakt ja też nie chciałabym w okresie świąt,bo jakoś sobie tego nie wyobrażam,że miałabym je spędzić bez rodziny.Wtedy chyba będzie trzeba coś wykombinować i przełożyć wyjazd :roll: Zwykle następne skierowanie jest do 3 miesięcy.Jestem bardzo ciekawa jak to się dalej potoczy więc proszę Ciebie o dalsze relacje :) Czekamy,czekamy na niespodziankę :o tylko żebyśmy nie przeżyły szoku :shock:
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

Dziś ponad 100 numerów mniej pędzi kolejka odkąd wrzesień sie zaczął ale jeszcze ponad 48 tys przedemną
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

U mnie nie pędzi,dzisiaj tylko 10 numerków w dół :( Czym bliżej tym wolniej :lol:
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2011 20:59
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: B35 »

coś strasznie wolno spadają te nr....
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

B35 ty jeszcze czekasz w kolejce :o obserwując Twój numer ( ja tuż za Tobą w kolejce) myślałam że kto jak kto ale ty już przydział dostałaś :!:
Może po niedzieli coś się wyklaruje, nie ukrywam, że chciałabym mieć czas by poukładać sobie sprawy w pracy . Czekamy dalej .Pozdrawiam :geek:
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

Anna-K pisze:Samanta może nie będzie tak źle jak myślisz ;) Fakt ja też nie chciałabym w okresie świąt,bo jakoś sobie tego nie wyobrażam,że miałabym je spędzić bez rodziny.Wtedy chyba będzie trzeba coś wykombinować i przełożyć wyjazd :roll: Zwykle następne skierowanie jest do 3 miesięcy.Jestem bardzo ciekawa jak to się dalej potoczy więc proszę Ciebie o dalsze relacje :) Czekamy,czekamy na niespodziankę :o tylko żebyśmy nie przeżyły szoku :shock:
Dwa lata temu dostałam przydział na święta Bożego Narodzenia ,zwróciłam skierowanie bo byłam chora.W nagrodę dostałam przydział do Ustki na święta Wielkanocne :lol: :lol:
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Małgonia,teraz to mnie pocieszyłaś :cry: :lol: no nic zobaczymy co nastąpi ,finał bliski :kwiat:
ODPOWIEDZ