Kto ze mną?-Bałtyk w Kołobrzegu od 15.03

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
robert
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2010 20:23

Re: Kto ze mną?-Bałtyk w Kołobrzegu od 15.03

Post autor: robert »

Witaj Beti62.
Trzy lata temu też miałem pobyt zaczynający się od piątku a przyjechałem w niedzielę,kilka dni wcześniej zadzwoniłem wyjaśniając sytuację że w piątek
nie mogę i nie było problemu.Skutkowało to tym że byłem w innym budynku niż gdybym przyjechał planowo,niestety w gorszym standardzie i pokoju czteroosobowym co na początku było mówiąc pobłażliwie sporym utrudnieniem ale że nie jestem urodzonym narzekaczem to i przywykłem.Czy miałem gorsze
godziny zabiegów?,nie nawet może trochę lepsze,nie musiałem tak wcześnie wstawac a i ilośc nie była mniejsza.
Tyle z mojego doświadczenia.
Pozdrawiam i miłego pobytu.
zbynio63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 20:15

Post autor: zbynio63 »

:) Beti62 zapraszam do tańca i spacery już teraz zaczynam turnus 21.03 w Perle Błtyku
beti62
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2013 16:43

Post autor: beti62 »

Dzięki zbynio63, :D chętnie jeśli lubisz tańczyć, a jeśli umiesz to jeszcze chętniej. Może się spotkamy gdzieś w dyskotece...Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj beti62 :)

Jeżeli zamierzać dojechać do sanatorium w terminie późniejszym, musisz ich o ty fakcie poinformować, ponieważ narazisz się na utratę odmowę przyjęcia do sanatorium i możesz mieć z tego powodu nie lada problem. Zadzwoń do ośrodka, do pielęgniarki przełożonej i poinformuj ją o tym.
Sądzę, że będziesz musiała mieć jakieś rozsądne wytłumaczenie.

Pozdrawiam :)
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

W Arce za każdy dzień późniejszego przyjazdu ( oczywiście po poinformowaniu) oraz każdy dzień wcześniejszego opuszczenia sanatorium jest naliczana opłata i wynosi 90,00 zł ( x ilość dni).
zbynio63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 20:15

Post autor: zbynio63 »

Witaj beti62 myślę że nie zawiodę potrafię przebierać nóżkami :) zostaje tylko kwestia się odnaleźć ja przyjeżdżam do perły 20.03 ,co proponujesz ;)
beti62
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2013 16:43

Post autor: beti62 »

dzięki selene i emi13214 za informacje. zadzwonię i mam nadzieje,że pozwolą bo jeśli nie to będę miała problem. jaki to cudowny wynalazek ten internet. pozdrawiam Beti
ela66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 09:57

Post autor: ela66 »

To prawda Bałtyk jest w remoncje do czerwca,kuracjuszy kierują do Mewy bo to jedna dyrekcja.życzę miłego bobytu.
ODPOWIEDZ