SANATORIUM ST.LUKAS W ŚWIERADOWIE

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 maja 2011 21:31

SANATORIUM ST.LUKAS W ŚWIERADOWIE

Post autor: włoszka23 »

TO JESZCZE RAZ JA Z ZAPYTANIEM CZY KTOŚ JEDZIE DO ŚWIERADOWA OD 20 MAJA 2011??? WIEM, ŻE W TEJ CHWILI SĄ TAM LUDZIE OD 26.KWIETNIA, WIĘC MOŻE COŚ NAPISZĄ JAK TAM JEST W CHWILI OBECNEJ, BO PO POWROCIE TO DLA MNIE TROCHĘ ZA POŹNO. ZATEM CZEKAM Z MAŁĄ NIECIERPLIWOŚCIĄ NA WIADOMOŚĆ :roll:
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: SANATORIUM ST.LUKAS W ŚWIERADOWIE

Masakra, czyżby nikt nie jechał do Lukasa 20 maja a,może to tylko dłuuuuuuugi weekend spowodował, że nikt się nie wpisał.
Czekam zatem dalej na to, że się ktoś odezwie :o
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzień dobry, moje zapytania dotyczą St. Lukasa oczywiście, ale jeśli coś ciekawego dzieje się w Świeradowie lub są tam jakieś miejsca godne uwagi to chętnie się o nich dowiem.
Pozdrawiam :)
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz

A jeśli chodzi o szczegóły moich pytań to interesuje mnie baza noclegowa i całokształt warunków bytowych w Lukasie ( dla tzw. zusowców), a także to, czy można na weekendy wyjeżdżać do domku, no i czy można np. dopłacić, by dostać jedynkę a w ogóle jakie są kryteria przyznawania pokoi, czy dobierają do wieku, czy miejscami skąd się przyjechało? Poza tym przydałaby mi się wiedza, co ze sobą wziąć czego tam nie ma, a co mi się przyda, np. lubię wypić sobie rano kawkę, ale na stronie Lukasa pisze, że nie można używać w pokojach czajników elektrycznych. Czy zatem kontrolowali ,czy ktoś taki czajnik posiada, czy np. dostęp do gorącej wody jest naprawdę taki łatwy i prosty, że nie muszę używać konspiracji , by swoją dzienną porcję " małej, czarnej " wypić?
To chyba narazie tyle, a jak coś mi się przypomni to oczywiście napiszę ;)
Pozdrawiam Max-a i czekam, że ktoś się jeszcze w tej sprawie odezwie :)
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz

....i tego właśnie się obawiałam, wychodzi na to, że termin i kierunek jaki mam, cieszy się małym zainteresowaniem...jak pech to pech :?
anna 75
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2011 10:53

Post autor: anna 75 »

witaj włoszka zobacz posty wyzej a wszystko jest napisane ,opisalam w miare dokladnie jak jest w LUKASIE bylam tam w lutym ,jezeli chodzi o jedynke to niestety nie dostaniesz takiego pokoju nawet za doplata ,jezeli chodzi o czajniki to rzeczywiscie nie mozna miec swojego w pokoju ale na dole w kawiarni jest non-stop ciepla woda wiec zawsze mozesz sobie zrobic kawke -jezeli masz jakies jeszcze konkretne pytania to pisz na gg 33938892 -pozdrawiam :D
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Anna75, dziękuję za info- muszę przyznać, że mnie lekko zaniepokoiłaś, bo na stronie Lukasa wszystko tak ładnie i zachęcająco wyglądało, że już myślałam jakie to dosięgło mnie szczęście....hahaha :lol:
Właściwie to w tej sytuacji nie mam więcej pytań, muszę się jakoś z tym wszystkim przespać i wziąć całość na żywioł- będzie jak będzie.
Pozdrawiam Cię Aniu i życzę powodzenia!
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz

...i dziś znowu pusto! Zaczynam się martwić! :?
ODPOWIEDZ