Fortunat w Naleczowie od 5.03
Re: Fortunat w Naleczowie od 5.03
jedziesz na leczenie czy w innym celu ? Będziesz miał zabiegi i myśl o zdrowiu a nie o rozrywkach i dziwie się ,ze tutaj twitujesz lepiej na twiterze!
oko pisze:co napisales nic nie widze
Ja myślałam,ze do sanatorium jedzie sie na leczenie! Teraz widzę,że to prawda co słychać w eterze, myślę,że szkoda pieniędzy z NFZ na te wyjazdy, niektórzy ciężko na to pracujemy. Jeśli państwo jesteście chorzy i chcecie przejść kuracje to myślcie o niej a nie o wygodach. To jest sanatorium a nie wczasy. kuracja, kuracja i jeszcze raz kuracja. Pozdrawiam kuracjuszy również przyszła kuracjuszka.
magnolia285 pisze:Romuald4 Jadę z Konina (wlkp) Jeśli jedziesz pociągiem to domyślam się ze Leszna do Poznania a potem przesiadka i do Nałeczowa...Daj znac jaki rodzaj transportu:) Planuje jechać 4marca bo mysle o pokoju jednoosobowym Ciesze się ze nie będę sama
no niestety to nieaktualne Magnolio bo ja japanese jadę tym transportem z Romualdem i nie zamierzam nadkładać drogi przez Konin, chyba, że przyjedziesz do Tomaszowa....buziaczki
Romuald niestety juz mi obiecał!oko pisze:co napisales nic nie widze
romuald4 pisze:Magnolia...nie rozumiemTwojego zdziwienia????????? Ja mieszkamw Lesznie wlkp. i jedyna rozsadna droga to wlasnie przez konin.....
Jade trasa Leszno-konin salej autostrada w kierunku warszawy ...itp....
Taka trase pokazuje GPS....jest to najlepsza droga i najszybsza.....482km....
Myslalem ,ze po drodze pomoge Tobie, ale widze ,ze mnie zle zrozumialas....trudno, nie nalegam......
oj Romuald źle ten GPS pokazuje , przeciez jedziemy przez Tomaszów i Piotrków.... i jedyna rozsądna droga na pewno nie przez Konin , dzisiaj wysyłam to co obiecałam na paliwo
no niestety nieaktualna - wszystko już wiadome i moga być z tego same kłopotymagnolia285 pisze:Romuald czy mogę prosić o kontakt przez poczte? to mój e-mail [email].pl Jeśli Twoja propozycja jest aktualna to napisz swój nr tel Oddzwonię i wyjaśnię moje zdziwienie Pozdrawiam i naprawdę doceniam chęć pomocy:)
-
Gabriela 64
- Na forum od: 21 lut 2013 00:10