Busko Zdrój 1 kwietnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
perelka1501
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 22:22

Busko Zdrój 1 kwietnia

Post autor: perelka1501 »

Witam. Niestety to nie dowcip primaaprilisowy, dostałam skierowanie na 1 kwietnia czyli Poniedziałek Welkanocny do Buska Zdroju. Czy ktos z Państwa w tym terminie jedzie do Buska.?
forumowicz

Re: Busko Zdrój 1 kwietnia

Post autor: forumowicz »

skoro jesteś perełka to moze warto Cię odwiedzić w Busku? 1.5 godz jazdy mam,ale raczej na majówke zbieram siły i fundusze.
Awatar użytkownika
perelka1501
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Haha, lubię ludzi z poczuciem humoru:).... a ten diabełek wiele mówi. Niestety do maja tam nie zabawię. Pobyt kończy się 22 kwietnia,
Max to od Maxiumum humoru czy od Maksymiliana? Zbierasz siły.... hmmm..... ja jadę właśnie tam aby naładowac swoje akumulatorki.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
perelka1501
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Podnoszę. Nikt naprawdę nie jedzie do Buska Zdroju....ufff...?
forumowicz

daj jakieś namiary mail np.popiszemy,z Krakowa mam 1,5 godz jazdy,jak kobieta warta grzechu,no to warto się poświecić,gorzej bo daleko tam do biedronki po piwo promocyjne po 90gr,ale damy rade
Awatar użytkownika
perelka1501
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Chyba jesteś jedyną osobą zainteresowaną Buskiem... Czyżby ludzie byli aż tak nieśmiali?. Jakoś nie wierzę. A tak ogólnie zauważyłam, że bardzo zaangażowany jesteś w śledzenie wątków na forum:) Wydawało mi się, ze fajnie jest umówić np. na wspólną podróż.... Z Krakowa niestety mi nie po drodze.:)Piwo pije tylko przy dobrym grilu..... a nie sądzę aby tam były warunki na grila....więc pewnie spokojnie obejdę się bez Biedronki:)
forumowicz

Perełko,z pewnością będziesz zadowolona z pobytu w Busku. Oferta spędzenia wolnego czasu jest bogata. Mam świeże info,że we "Włókniarzu" oprócz codziennych wieczorków tanecznych (18.30 - 21.30),są 4-razy w tygodniu fajfy od 15.00 - 17.00. Pozostałe miejsca do potańczenia to: "Słowacki" , "Belwederska" i "Viktoria" w parku zdrojowym. Niestety nie grają w "Wojskowym" ponieważ jest remont i prace związane z rozbudową. Moim zdaniem najbardziej profesjonalnie grają w "Viktorii" ( Ukraińskie trio).To jest oczywiscie oferta zimowa,bo od wiosny do późnego lata w dobrą pogodę jest wiele miejsc do potańczenia na świeżym powietrzu. Oprócz tańców, w "Marconim" i Domu kultury często organizują koncerty i spotkania z uznanymi gwiazdami polskiej estrady i filmu. Ostatnio gosciła Magdalena Zawadzka i Eleni. Oczywiscie sporo interesujacych wycieczek. A z Max-em na pewno nie będziesz się nie nudziła. Zresztą On świetnie zna Busko. Pozdrawiam ;)
forumowicz

MIX Ty nie bajeruj,wiem ze od dawno jesteś miłośnikiem Lewiatana,ale że zakochałeś się w Perełce?jestem w szoku
forumowicz

Max, ja w tym roku nie jadę do Buska. Ale Ty masz blisko i możesz spokojnie spotkać się z Perełką i miło spędzić czas. ;)
forumowicz

no tak umówie sie z perełką a tu przyjedzie Albercik,sorry Robercik
ODPOWIEDZ