Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kocham Ciebie w dzień i w nocy,
lubie patrzeć w Twoje oczy,lubie kiedy mówisz my.
Kochać Ciebie nie przestane choćby nie wiem kto mi bronił,
póki żyje będe wciąż wypatrywał za Tobą oraz Twym uśmiechem.
Świat jest pełen piękna,
kiedy w Twoim sercu
jest mnóstwo miłości,
zatem rozpoczynaj
i kończ dzień z uśmiechem
i miłością w Sercu...”
z netu
______╠███████╣
______╠███████╣
██████████████████
___▄▀░░░░░░░░░▀▄
__▄▀░░░█░░░█░░░▀▄
__█░░░░░░░░░░░░░█
__█░░░█▄▄▄▄█░░░░█
___█░░░░▄▄░░░░░█
____▀▄▄░░░░░▄▄▀
_______╠▀▀▀▀▀╣
___████████████
___█░░░░░░░░░░█
___█░▄██▄▄██▄░█
___█░████████░█
___█░░▀████▀░░█
___█░░░░▀▀░░░░█
___█░░░░░░░░░░█
___████████████
____▀▀▀▀╠▀▀▀╣▀▀
_▄▄_███____███_▄▄
_██████____██████
[ obrazek zewnętrzny ] W Biertan, małej transylwańskiej wiosce istnieje kościół, który
udziela pomocy małżeństwom, które przeżywają kryzys. Każda para musi spędzić dwa tygodnie w specjalnym, małym pokoju z jednym małym łóżkiem,
jednym stołem, jednym krzesłem, jednym talerzem i jedną łyżką. W ciągu trzystu lat mieli tylko jeden rozwód.