Orlik Ustroń

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Orlik Ustroń

Post autor: forumowicz »

sesill, a jakieś dochodzące zabiegi były? jakieś wycieczki czy kompletnie nie było na to czasu?
też wysyła mnie tam zus (kwiecien) i również się zastanawiam czy olać to, znaleźć robotę czy jechać....
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 19:10

Post autor: sesill »

Wszystkie zabiegi na miejscu, nie ma tam typowego organizatora wycieczek, była jakaś firma z zewnątrz i raz zrobili kulig, jest kawiarnia ale sami sobie organizowaliśmy wieczorki taneczne, Orlik 2 razy zorganizował od siebie wieczorek i tyle.
Ja myślę żebyś pojechała, zawsze to trochę rehabilitacji no i odpoczynek psychiczny, a to bardzo ważne, a jak komuś bardzo zależy na zapełnieniu czasu to z pewnością go sobie zapełni ;) Myślę że tak najgorzej nie było, najważniejsza jest ekipa z którą się zgrasz ;)
Jak masz laptopa albo netbooka to zabierz ze sobą bo tam jest sieć bezprzewodowa i to tez dobry sposób na nudę :lol:
forumowicz

dziękuję sesill za informację... masz rację odpoczynek psychiczny się przyda... szkoda, że nie ma tam krytego basenu...aaa nie wiesz jak tam z przepustkami? czy robią problemy? i drugie pytanie: skąpią warzyw i owoców na posiłkach?:)
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Jest basen :D ale tylko ćwiczeń zleconych, a jak chcesz popływać to musisz sobie zapłacić ;)
Przepustek jako tako nie ma, ale legalnie możesz wyjechać, wyjść w niedzielę rano i wrócić do 22.00, szczerze to jechali kiedy chcieli nikt nikogo nie kontroluje.
Co do warzyw to zawsze jakaś sałatka do obiadu była :lol: i raz był banan :lol:
forumowicz

wow! jeszcze raz dzięki za inf:)...poczekam co życie przyniesie, póki co oficjalnie trzeba tam jechać...
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Przyjemnego odpoczynku życzę, a jak już wrócisz to napisz tu jak Ci tam było? A mogę zapytać skąd jesteś?
forumowicz

z Żor, także mam niedaleko...
rilla35
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2013 18:06

Post autor: rilla35 »

A co z telewizją? biorą jakąś dodatkową opłatę?
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Nie ma żadnych dodatkowych opłat, jeszcze kasę zwracają za dojazd :lol:
forumowicz

sanatorium,wczasy! telewizji sie nie ogląda!odpoczywa się!
ODPOWIEDZ