Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja od tych ziółek wolę soczek Słoneczkowa Pani Obecnie na rozkładzie gruziński soczek z czerwonych winogron mam całą flaszeczkę i nie zawaham się jej użyć
Słoneczko nawet ten nowy dywanik by wystarczył ,kwestia tylko czasu .Dwie godziny w jedn a stronę ,dwie godziny w drugą stronę a gdzie tu znaleźć czas na psychoanalizę jak jabłka w sadzie nie oberwane Zostaje mi tylko nadużycie ...soczku ...może pomoże ...podobno nadużycie działa jak wentyl bezpieczeństwa(żeby nie zwariować)