A co do parkietoterapii to nawet chodząc o kulach "bywałam" żeby popatrzeć i poczuć atmosferę
Idą zmiany. Czy na lepsze?
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 8 razy
Re: Idą zmiany. Czy na lepsze?
A co do parkietoterapii to nawet chodząc o kulach "bywałam" żeby popatrzeć i poczuć atmosferę
-
forumowicz
NFZ wymaga, jeśli nie likwidacji, to znacznego udoskonalenia. Można uzdrowić NFZ?
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
-
forumowicz
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
A co ma pląsanie na parkiecie i towarzystwo do potrzeb osób chorych? Jak są chorzy to mają się umartwiać?A teraz jadą ci najbardziej potrzebujący? Zwłaszcza najbardziej potrzebującymi są ci oczekujący w sanatorium pląsania na parkiecie i nocnych wypraw w "miłym towarzystwie"
Nie raz podczas pobytów spędzałam czas w "miłym towarzystwie" osób na wózkach i sama będąc o kulach.To,ze nie siedzę na wózku to również zasługa pląsania na parkiecie i nocnych wypraw.
Mieszkam w Warszawie,i co myślisz,ze mam łatwiejszy dostęp? Dojechanie do ośrodka komunikacją miejską z kilkoma przesiadkami?I uświadom sobie,ze niepełnosprawność to nie tylko siedzenie na wózku.To znaczy osoby, które nie mogą systematycznie dojeżdżać na rehabilitację (i inne takie) z względu na niepełnosprawność, trudną dostępność placówki albo jej brak w rozsądnym zasięgu, konieczność bieżącego kontrolowania leczenia.
-
forumowicz
Komuna zła, socjalizm zły, kapitalizm zły, demokracja zła, monarchia zła... To może trochę autokratyzmu by się przydało? Mocna ręka i silna głowa to sukcesu połowa
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
-
forumowicz
Kaowiec pisze:To może trochę autokratyzmu by się przydało? Mocna ręka i silna głowa to sukcesu połowa
-
forumowicz
Nie jest ważne kto będzie tym wszystkim zarządzał. Ważne jest, żeby robił to uczciwie z czystą intencją działania przede wszystkim w celu ochrony zdrowia obywateli.
Wreszcie trzeba zadbać o zdrowie obywateli, a nie o zapełnianie swoich portfeli. Mówię to do zarządzających opieką zdrowotną, jako obywatel tego pięknego kraju