Dobre sanatorium z ZUS-u

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Dobre sanatorium z ZUS-u

Post autor: forumowicz »

Witam, zachwalacie Wenedę... ale ja nie moge znaleźć w necie strony tegoz sanatorium. Jest Etna Weneda Kołobrzeg, ale nic tam specjalnie do poczytania nie ma....Dajcie jakiegos linka na to sanatorium :D

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Guma1958 dziękuję bardzo :)
Może jeszcze ktoś ma jakieś propozycje?
DarkoZ
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 16:35

Post autor: DarkoZ »

Z czystym sumieniem mogę polecić Cieplice pod warunkiem, że nie traficie do budynku "Stoczniowiec". "Stoczniowiec" to niewielki budynek w którym wystrój i wyposażenie przypomina czasy "wczesnego Gierka" :) Natomiast w innych budynkach jest całkiem fajnie.
Poza tym bardzo polecam sanatorium (hotel) Lukas (St. Lukas) w Świeradowie Zdr. Jak dla mnie ful-wypas.
forumowicz

fakt! Weneda w KOŁOBRZEGU,byłem,du....żo było miejsca w pokojach,warunki extra! w styczniu 2012 ,poznałem miła panią,tam mieszkała,byłem zadowolony z pani też.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

MAX pisze:fakt! Weneda w KOŁOBRZEGU,byłem,du....żo było miejsca w pokojach,warunki extra! w styczniu 2012 ,poznałem miła panią,tam mieszkała,byłem zadowolony z pani też.
Drogi MAX-ie byłeś zadowolony z pobytu w Etnie-Wenedzie czy tez Pani ,która tam podczas twego pobytu ..przebywał :D
forumowicz

myślę że oboje byliśmy zadowoleni,ja mieszkałem wtedy w Kielczance
zagadka36
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2011 21:19
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zagadka36 »

Pierwsze miejsce Weneda Kołobrzeg, drugie Bryza Dźwirzyno i trzecie Jubilat Lądek Zdrój :)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Dziwię się ,że w Zusie można wybierać. W Gdańskim to tylko Sobieszewo,Stegna i Dzwirzyno . Ale może ktoś ma chody
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

sztani pisze:Dziwię się ,że w Zusie można wybierać. W Gdańskim to tylko Sobieszewo,Stegna i Dzwirzyno . Ale może ktoś ma chody
Myślę , że chodzi o ,, chody" tylko rozsądne odległości , ponieważ ZUS opłaca podróż i ...liczy koszty tak jak wszystkie ,, korporacje " w dobie kryzysu ;) ;) ;)
forumowicz

...Etna-Weneda...the best..bezkonkurencyjnie :mrgreen:
ODPOWIEDZ