Aleksandrów Kujawski, ktoś był?
-
sylwiagoluch123
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 06 maja 2015 10:18
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?
Zabiegi super miałam ich przez całe 24 dni aż 100 , co tydzień wizyty kontrolne u lekarza prowadzącego mój to dr.Ciechowicz - wspanialy wesoły lekarz , jak i dr Lis - ortopeda - także wspaniały lekarz , pielęgniarki dostepne przez 24 godziny - przesympatyczne , miłe , cudowne
Panie i Panowie z recepcji super , zawsze na miejscu i na czasie (mimo że po północy wracało się nieraz do pokoju a miałam go przy samej recepcji - to nie było żadnego problemu - super )
Rehabilitacja i rehabilitantki na najwyższym poziomie , zabiegi super dpasowane do Twojej potrzeby z mozliwością zmiany jeżeli coś nie pasuje
A co do organizacji czasu poza zajęciami to brak fajnych miejsc w Aleksandrowie ale to nie problem wystarczy zgrać się z fajnymi ludzmi tak jak zrobiłam to ja - Trzymalismy się stale w 5-8 osobowej ekipie - chodzilismy na miasto , nad jeziorko , gralilismy w siatkówkę , chodziliśmy razem na balety - turnus 20 był super - pozdrawiam wszystkich .
Jedzenie jest super ja nie narzekałam mimo , że miałam dietę cukrzycową - jedzenie urozmiaicone i nawet smaczne - jeżeli ktoś chce schudnąć to się da mi ubyło 5kg ale jezeli ci jest mało możesz sobie zamówić pizzę z jednej z pizzeri w aleksandrowie - super smaczna i przywiozą ci na miejsce nawet przed 22.
Kochani a warunki mieszkalne , no cóż ja byłam w pokoju który miał standar akademika studenckiego ale mi to w ogóle nie przeszkadzało bo tylko tam własnie spałam ale naprawdę pokoje są remontowane po kolei i kiedys to na pewno nastapi że wszystkie będą piekne odświeżone .
A imprezy w clubokawiarni są codziennie od 18.30 do 22 . grają z płyt i kilka razy w tygodniu śpiewa na żywo para studentów - bardzo fajnie im to wychodzi , we wtorki mielismy karooke - prowadzone przez profesjonalistę - och super jak spiewałam Dody piosenkę ,,jaga"
Także Ci którzy się boją tam jechać - smiało twierdzę że jest cudownie , ja i moja ekipa spedziliśmy super wczasy zafundowane przez Zus połączone z super rehabilitacją (przez pierwsze dni wszyscy chodzili bardzo obolali -ale póżniej już było oky .
Polecam bardzo , czas jaki tam spędziłam w 100 % był czasem jakiego nie zapomnę do końca .
-
Dagna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sie 2013 14:37
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 2 razy
- Dario X
- Kuracjusz

- Na forum od: 16 mar 2015 18:56
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Oczywiście żartuję życzę udanego pobytu i powrotu do zdrowia
-
forumowicz
Pozdrawiam
-
forumowicz
A uwagę o pistolecie uznaję za nieudany żart.
-
forumowicz
-
forumowicz
Są. Jeśli tylko chcę, to są, Są bez pistoletów i innych takich.AgaC pisze:Oj, to chyba dla Ciebie Hipsterze nie ma takich miejsc na świecie, co?
-
forumowicz
Ale luz- jestem za tym,żebyś pojechał do Aleksandrowa, skoro Ci się tam podoba. Będzie o jedno miejsce mniej do rozdysponowania