Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Beti62.
Trzy lata temu też miałem pobyt zaczynający się od piątku a przyjechałem w niedzielę,kilka dni wcześniej zadzwoniłem wyjaśniając sytuację że w piątek
nie mogę i nie było problemu.Skutkowało to tym że byłem w innym budynku niż gdybym przyjechał planowo,niestety w gorszym standardzie i pokoju czteroosobowym co na początku było mówiąc pobłażliwie sporym utrudnieniem ale że nie jestem urodzonym narzekaczem to i przywykłem.Czy miałem gorsze
godziny zabiegów?,nie nawet może trochę lepsze,nie musiałem tak wcześnie wstawac a i ilośc nie była mniejsza.
Tyle z mojego doświadczenia.
Pozdrawiam i miłego pobytu.
Jeżeli zamierzać dojechać do sanatorium w terminie późniejszym, musisz ich o ty fakcie poinformować, ponieważ narazisz się na utratę odmowę przyjęcia do sanatorium i możesz mieć z tego powodu nie lada problem. Zadzwoń do ośrodka, do pielęgniarki przełożonej i poinformuj ją o tym.
Sądzę, że będziesz musiała mieć jakieś rozsądne wytłumaczenie.
W Arce za każdy dzień późniejszego przyjazdu ( oczywiście po poinformowaniu) oraz każdy dzień wcześniejszego opuszczenia sanatorium jest naliczana opłata i wynosi 90,00 zł ( x ilość dni).
dzięki selene i emi13214 za informacje. zadzwonię i mam nadzieje,że pozwolą bo jeśli nie to będę miała problem. jaki to cudowny wynalazek ten internet. pozdrawiam Beti