Kuracjusze. Pacjenci w sanatorium.
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Re: Kuracjusze. Pacjenci w sanatorium.
Czystość w pokojach, higiena osobista ..... jakież to oczywiste, lecz nie dla wszystkich.
-
forumowicz
[quote="malgonia"]Cermit ale dlaczego ja mam sie dostosowywać
byłam ostatnio w szpitalu, gdzie leżałam sama, a lekarz jak wchodził do mojego pokoju to pukał,to sa normalne standardy w cywilizowanym świecie, a to że my jestesmy przez komune przyzwyczajeni do tego że nam się robi łaskę za nasze pieniądze to insza inność
[/quote
malgoniu nie zrozumialaś mnie; ja nie napislem, ze masz sie dostosowywac.
"Osoba niedostosowana społecznie inaczej nieprzystosowana społecznie to taka, która m.in. nie spełnia norm współżycia społecznego" itd.
Ludzie gdzie Wy żyjecie
[Trzeci Swiat czy co?
} ,ze pukanie przy wchodzeniu do pokoju, w szpitalu czy sanatorium to dla Was sa standardy swiatowe.
W takim razie mycie rak po wyjsciu z toalety i przed jedzeniem to pewnie zjawiska ponadczasowe; a to tylko objawy dobrego wychowania i kultury osobistej , a co ma tu komuna do tego? To sie 'wynosi" z domu
nie z ustroju politycznego.
i nie ma z czego sie śmiać
tu wypada zaplakac. 
malgoniu nie zrozumialaś mnie; ja nie napislem, ze masz sie dostosowywac.
-
forumowicz
Obywatel"]Cermit - jest nas więcej niż myślisz 
Ja, ty, mój pies, podwórkowa żaba, agent 0011... Trudno zliczyć. Miliardy istot. Świat jest przebogaty. Od nas wszystkich zależy, czy
Ja, ty, mój pies, podwórkowa żaba, agent 0011... Trudno zliczyć. Miliardy istot. Świat jest przebogaty. Od nas wszystkich zależy, czy