ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?
Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?
-
forumowicz
-
forumowicz
Łoj to TY co turnus?blondi pisze:Elvis...tym razem to nie było w Kołobrzegu.... śmiem twierdzić ,że nie ważne gdzie ,lecz w kim!...a wtedy każde miejsce jest dla nas rajem
-
forumowicz
Kruszynka podpisuję sie pod tym co napisałaś. Większośc mężczyzn ok. 50 ogląda sie wyłącznie za tymi kobietami, które wpisują sie we wzór chińksi Max-akruszynka pisze:![]()
![]()
Max a jacy to sa ci młodzi mężczyżni ,którzy mieliby interesować panie po 50? Młodszy to o ile młodszy? panowie Wy nawet nie wiecie jak może smakować "spotkanko" i cała reszta z poznanym cudownym
równolatkiem .
po 50
![]()
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
........,, ale rady nie daju.....kruszynka pisze:![]()
![]()
chciałyby ..dusze do raju...
![]()
max-iu może trzeba zmodyfikwoac ten wzór chińskiMAX pisze:kobieta po 50ce powinna być ubrana z klasą! wszelkie mini,malowidła itp to są dobre dla młodzieży,a dla takich pań po prostu śmieszne! powinna tez mieć kasę,jeżeli kocha sex,i w głowie jej mężczyźni młodsi! może nie którym paniom się to nie podoba/tej mój opis/,ale takie jest moje zdanie! wyniki macie w sanatoriach na dancingach,siedzi kupę pań przy stolikach zdziwionych ze mężczyźni ich nie proszą do tańca itd,niestety,mężczyźni mają przewagę,być może jest to nie sprawiedliwe,ale uważam że ich interesują kobiety młodsze.a wymagania kobiet że ma być młodszy i jeszcze stawiać drinki,kupować prezenty,to dla mnie już choroba,może czasem są tacy frajerzy,ale rzadki przypadek.oczywiście piszę tutaj o sytuacji tylko i wyłącznie na zabawach,dancingach,gdzieś ktoś kogoś chce upolować,inna jest relacja znajomości,koleżeństwa itp.
jest to moje osobiste zdanie!!
-
forumowicz