Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak nazwać moje wspomnienia, tęsknoty i myśli, trzepot serca ? - wiem to miłość ,
Czuję ją każdą częścią mego ciała , wypełnia me wnętrze ....
Niech trwa....,
wspomnień urywki i chwile są jak motyle ....
- Nie - powiedział prędko. - Daj spokój przyjacielskim formułkom. Ogródek warzywny na lawie zgasłych uczuć.
Nie, nie możemy tego zrobić. Nie my. Może to się udaje po małej przygodzie. I nawet wtedy jest niesmaczne.
Miłości nie wolno kalać przyjaźnią. Koniec to koniec.
[ obrazek zewnętrzny ] To, że przepraszam, nie zawsze znaczy, że ja nie mam racji, a Ty masz. To tylko świadczy o tym, że bardziej cenię Ciebie niż własną dumę.