Szczawno Zdrój od 20.08.2015. ZUS

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2015 11:17
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Szczawno Zdrój od 14.09.2015. ZUS

Post autor: Mareczeq11 »

Witaj no to nie bedę tam sam ;) również wybieram sie do Domu Zdrojowego od 14.09. br. ale jadę dopiero drugi raz do sanatorium a do Szczawna pierwszy raz wiec nie mam pojecia jak tam jest ale może ktos kto był sie wypowie.

Pozdrawiam

bea22 pisze:Witam witam a może ktoś wybiera się do Szczawna od 14.09.br. Napiszcie proszę jakie są warunki w Domu Zdrojowym czy jest basen no i tak ogólnie. Pozdrawiam
bea22
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2015 15:23
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: bea22 »

Mareczeq11 pisze:Witaj no to nie bedę tam sam ;) również wybieram sie do Domu Zdrojowego od 14.09. br. ale jadę dopiero drugi raz do sanatorium a do Szczawna pierwszy raz wiec nie mam pojecia jak tam jest ale może ktos kto był sie wypowie.

Pozdrawiam
Witam
Chyba nikt nie chce nam sprzedać tych cennych informacji dotyczących Domu Zdrojowego. Pojedziemy to sami zobaczymy. Ale jakby ktoś był chętny ;) to czekamy na info. Pozdrawiam ;)
bea22 pisze:Witam witam a może ktoś wybiera się do Szczawna od 14.09.br. Napiszcie proszę jakie są warunki w Domu Zdrojowym czy jest basen no i tak ogólnie. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Pozdrawiam
Witam
Chyba nikt nie chce nam sprzedać tych cennych informacji dotyczących Domu Zdrojowego. Pojedziemy to sami zobaczymy. Ale jakby ktoś był chętny ;) to czekamy na info. Pozdrawiam ;)
[/quote][/quote]

Miejmy Beata nadzieje ze czym bedzie blizej wyjazdu wiecej wyjezdzajacych 14.09 sie odezwie a takze Ci ktorzy wlasnie wyjechali 20.08 napisza kilka najswiezszych informacji dotyczacych Domu zdrojowego zabiegow obslugi okolicy itp
krzysieekKKK20
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2015 08:42
Staż sanatoryjny: 4

Re: Szczawno Zdrój od 20.08.2015. ZUS

Post autor: krzysieekKKK20 »

Jestem i Wrocilem cały i Zdrowy :) Było fajnie Pogoda dopisała :) zabiegi fajne i spoko :) Pozdrawiam :)
bea22
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2015 15:23

Post autor: bea22 »

Witam
07.10.br wróciłam z Domu Zdrojowego w Szczawnie. Warunki zakwaterowania kiepskie. Ja trafiłam na jeden z kilku pokoi po remoncie więc nie mogłam narzekać . Ale pozostałe pokoje w b.kiepskim stanie. Pacjenci ZUS-u kwaterowani na 3 pietrze. Zabiegi pacjenci ZUS mają na miejscu, jedynie na basen są dowożeni do Wałbrzycha. Personel bardzo miły i sympatyczny. Jedzenie katastrofa, porcje małe a dania dziwne np. marchew gotowana krojona w plasterki z ogórkiem kwaszonym również krojonym w plasterki. Zupy nie przyprawione i bez smaku. Ogólnie jedzenie to jedna wielka porażka. Natomiast towarzystwo super. Życzę wszystkim takiego towarzystwa bo spędzamy tak 24 dni i jakby towarzystwo zawiodło to nic tylko płakać. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu :D

2
Awatar użytkownika
Mareczeq11
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam
W pełni zgodzę się z wypowiedzią koleżanki Bea22.
Co jeszcze ważne to naprawdę mało jest zabiegów "hydro" raczej Fizykoterapia, ćwiczenia w UGUL-u , zajecia fitness (siłownia)
Z tego co mi wiadomo to jedna wanna do hydromasażu czy kąpieli perełkowej więc bez szaleństwa dlatego pewnie ciezko było dostac masaże wodne.
O jedzeniu było juz powiedziane więc wypowiadał sie nie bedę bo szkoda słów a naprawde wybredny co do jedzenia nie jestem ale np grochówki z ryżem jeszcze nie jadłem i kilka jeszcze takich kwiatków było. Mozecie zabrać badz kupic sobie sól, pieprz, maggi bo w zupach tego rodzaju prostych przypraw wyczuć sie nie dało a w kuchni brak takich przyjemności . Poza tym panie na kuchni bardzo przyjemne miłe i życzliwe.
Fakt pokoje wyremontowane bardzo przyjemne niestety nie można tego powiedzieć o tych niewyremontowanych.
Jak to zazwyczaj w sanatoriach bywa bardzo wazne jest towarzystwo a zatem wszystkim wyjeżdzajacym życze wspaniałego towarzystwa aby czas po zabiegach biegł miło i przyjemnie.
Pozdrawiam wszystkich korzystajacych z dóbr Domu zdrojowego w terminie 17.09-07.10 2015
ODPOWIEDZ