Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
No nie ma co pouczająca lektura i śmieszno i straszno. Ale wiadomo Polska to naród malkontentów. Najważniejszy jest zdrowy pogląd i ogląd i tym zakresie pozdrawiam AgęC
Byłam w Uniejowie na turnusie 12.10-4.11 2015r.jestem bardzo zadowolona z zabiegow.baseny termalne rewelacja.jedzenie ok.ja jeździłam na rowerze .zwiedziła pobliskie okolice .zagroda mlynarska rewelacyjne miejsce .byłam w kręgielni .fajne miejsce.zamek uniejowski 31października zamienił się w rewelacyjne miejsce ubiorów.byliśmy grupą do 1szej w nocy.wspominam miło.jednak dojazd z przygodami:)