Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
-
fullcontact
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2013 19:15
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
https://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=54 ... 3&t=h&z=18
Po wklejeniu tego linku do przeglądarki otrzymacie dokładny widok JANTARA i okolicy z satelity.
To jest plan (położenie JANTARA, nazywało się to kiedyś "Centrum hotelowo-konferencyjne ALMA", póżny Gierek, brak balkonów i możliwości suszenia ręczników i innego prania). Po przeciwnel stronie ulicy jest cmentarz. Ciekawe czy ZUS daje sprzęt do samoobsługi tzn. saperkę i prześcieradło?
Do plaży jest dokładnie 1 kilometr. Może być jednak bardzo miło, wszystko zależy od ludzi. Oby również pogoda dopisała.
Pozdrawiam, Tadeusz.
-
agnieszka12345
- Na forum od: 21 lut 2013 21:04
Nie jestem "Panią" ale pozdrawiam i do zobaczenia na turnusie.
Pozdrawiam.[/quote]
Witam No to jest nas dwoje na turnus miło mi i również pozdrawiam
-
katarzyna22
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 01 lut 2013 09:21
Jak się zdecydujesz jechać z Jankiem122 to napisz,ja nie wiem jakie jest jest połaczenie, ale podejrzewam ze albo w Gdańsku albo Sopocie bysmy miały przesiadkie.katarzyna22 pisze:agalew czy jedziesz pks?jeszcze nie wiem o ktorej i nie wiwm czy jest bezpośrednie połączenie,jak ktoś wie gdzie się przesiąść niech pisze.pozdrawiam
-
mariusz19x
- Kuracjusz

- Na forum od: 18 gru 2012 15:12
Re: Transport > Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
No to znalazles towarzysza podrozyfullcontact pisze:Witam.
Mam przydział na te śmieszne kolonie z ZUS w terminie 13 kwietnia - 7 maja 2013 r.
Jadę z Wa-wy samochodem VW Passat kombi. Jadę sam, mogę kogoś zabrać na pokład. Wyjazd prawdopodobnie 13 kwietnia skoro świt lub deczko wcześniej. Nie znam pory, o której należy się tam stawić. Pani z Sopotu (dyrekcja uzdrowiska), z którą rozmawiałem twierdzi że nie będzie problemu z obiadem jeżeli się dojedzie do południa.
Czekam na jakiegoś towarzysza lub towarzyszkę podróży. Pozdrawiam.
Dzwonilem do Sopotu i powiedziano mi, ze teoretycznie mamy tam byc o 8 rano, ale pewnie jak sie po sniadaniu dojedzie, to tez bedzie ok.
pozdr
Maciek