Iwonicz Excelsior 27.10-17.11

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15

Re: Iwonicz Excelsior 27.10-17.11

Post autor: wojtek11 »

To cała prawda Polak tylko marudzi Aga24 ma zupełną racje Polakowi nic nie pasuje jeśli dostanie sanatorium z ZUS (dopłata nawet za dojazd )też jest żle najlepiej aby aZUS ,NFZ dopłacało do turnusu i kierowało tam gdzie sobie życzymy
forumowicz

Post autor: forumowicz »

wojtek11 pisze:...najlepiej aby (...) NFZ dopłacało do turnusu i kierowało tam gdzie sobie życzymy
Oczywiście, że tak byłoby najlepiej :)
maria55
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 22:11
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: maria55 »

Iwonicz Górnik od 5 10 z Warszawy czy ktoś jedzie? :)
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

cunioo 123 pisze:To współczuje w tym exelsiorze,byłem tam to komunistyczne dziadostwo nic tam nie ma i po schodkach trzeba zasuwać żeby pójść do centrum,albo do Krakowiaka po prostu szpital sanatoryjny.
O nie zgadzam się z panem,oprócz stromych schodów są jeszcze inne drogi: od strony Bełkotki-2 lub 3 drogi,za Pijalnią Wody Mineralnej-koło fontanny chyba dwa podejścia i główna droga asfaltowa pod szpital.Wystarczy tylko poszukać lub zapytać się innych kuracjuszy,pozdrawiam
cunioo 123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2013 17:24
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: cunioo 123 »

Aga 24 nie wiem czy nie jesteś jakaś podstawiona przez excelsiora nawet nie wiadomo z jakiej miejscowości,województwa jesteś - tajemnica jaka czy co, bo słyszałem, że są takie osoby co piszą o swoich sanatoriach najlepsze opinie żeby złapać klienta, a Ty jesteś bardzo poinformowana w tych sprawach,po prostu ludzie którzy tam byli piszą i będą pisać swoje opinie i odczucia i tego nie zmienisz. Ja napisałem prawdę bo tak się czułem - na poddaszu ,wspólna na korytarzu łazienka i wc toć to nie komuna Twoim zdaniem to więc epoka króla Świeczka i się tak nie wymądrzaj bo ludzie tam jeżdżą z narządu ruchu i niektórzy na wózkach i o kulach więc im nie proponuj schodów w ramach rehabilitacji , ale co Ty możesz rozumieć wiesz po prostu swoje i tej wersji się trzymaj.
ODPOWIEDZ