Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Też mam nadzieję na karnawał.
Może niekoniecznie ze wzgledu na rozrywkowość, raczej na termin. Mam numerek 3640 i strrrrrasznie boję się żeby to nie były Święta. Och, żeby się przeciągnęło na styczeń, proszę.....
milak ..... ja podobnie - nie przed świętami, ani na święta .
18 miesięcy mija mi 9 grudnia i mam nadzieję że weryfikacja przeciągnie wyjazd na styczeń, lub później.
Ostatnie Boże Narodzenie spędziłam w sanatorium. Przed wyjazdem byłam wręcz zrozpaczona, jak to święta bez rodziny?. Jak już byłam na miejscu, okazało się że był to strzał w 10.... Ominęła mnie cała świąteczna krzątanina, przygotowania i stres żeby zdążyć ze wszystkim na czas. A wigilia i dni świąteczne były tak pięknie przygotowane przez personel że zrekompensowało to nam kuracjuszom rozstanie z najbliższymi. Bardzo, ale to bardzo dobrze wspominam ten turnus.
Mnie do mety zostało 3600 , a 18 miesięcy mija 9 grudnia - więc "weryfikacja skierowania" mnie nie ominie.
Ostatnie miesiące u nas w pomorskim to spadek numerków miesięcznie po około 1600.
Trzeba będzie się przepisać na "poczekalnie na 2016 r"..... heh....!
Pozdrowienia dla kolejkowiczów.
Informacja dla oczekujących w pomorskim
Moja mama przy numerze 600 dostała przydział, czas oczekiwania to 19 miesięcy! Z orientacyjnego czasu oczekiwania który był 15-17 miesięcy jest obecnie takie przesunięcie
Witam.
Dzisiaj mam 1853, a 18 miesięcy mija mi 23 listopada. Mam nadzieję, że ominie mnie weryfikacja i pojadę do sanatorium na początku grudnia.
Pozdrawiam
Endrjus pisze:Witam.
Dzisiaj mam 1853, a 18 miesięcy mija mi 23 listopada. Mam nadzieję, że ominie mnie weryfikacja i pojadę do sanatorium na początku grudnia.
Pozdrawiam
Hm...raczej bądź gotowy do drogi w 2016 ,ale warto pomarzyć a nóż 2015