Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pedrol47
Na forum od: 26 lut 2013 18:50

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: pedrol47 »

Witam,
wybieram się do sanatorium "Jantar" 13 kwietnia. Poszukuję kompana do pokoju 2 osobowego.
Mam 47 lat i jestem z gatunku NORMALNYCH, nie chrapię, nie wydziwiam...:-) Jestem prawie sprawny...po operacji kręgosłupa szyjnego.
Będę jechał samochodem z Warszawy więc zapraszam też chętnych do ewentualnego zabrania się ze mną

Namiary na mnie:
Piotr
[email].pl
agalew112
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 10:58

Post autor: agalew112 »

mariusz19x pisze:przesiadka w Gdańsku w autobus numer 112
Wielkie dzieki.
katarzyna22
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 09:21

Post autor: katarzyna22 »

''agalew'''pewnie ,że możemy się zabrać z kolegą.Ja mieszkam przy szpitalu w Ostródzie,na miejscu trzeba być do południa ,ponieważ jedziecie z Lubawy razem to zajedziecie po mnie po drodze
katarzyna22
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Janek122 pisze:Witam, ja również jestem z Lubawy i mam skierowanie do Sanatorium w Gdańsk- Sobieszewo, na dzień 19.03.2012r i jadę samochodem, mam wolne miejsca, więc jeśli jest ktoś z okolic Lubawy, to może się ze mną zabrać .. Pozdrawiam
Janku jesteśmy chętne z ''agalew'' do wspólnej podróży,odezwijcie się ewentualnie co i jak?????pozdrawiam
fullcontact
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 19:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Transport > Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: fullcontact »

mataninos pisze:[No to znalazles towarzysza podrozy :D tez sie wybieram z Wawy na te same kolonie i chetnie sie zabiore z Toba autem.
Dzwonilem do Sopotu i powiedziano mi, ze teoretycznie mamy tam byc o 8 rano, ale pewnie jak sie po sniadaniu dojedzie, to tez bedzie ok.

pozdr

Maciek
Witaj Maćku.
Czy byłby możliwy wyjazd ok. 4.00 rano 13 kwietnia. Jakaś przerwa na kawę po drodze. Z domu (Jelonki Południowe) nawigacja pokazuje mi 366 km do Sobieszewa na miejsce.
Ja mam 66 lat, nie jestem "pierdołą drogową", przejechałem w swoim życiu ok. 4 mln kilometrów i co najdziwniejsze - bez wypadku.
W zeszłym roku przeszedłem operację stabilizacji kręgokolumny (L4-L5). Jestem czynnym zawodowo informatykiem i webmasterem.
W jakiej okolicy mieszkasz, gdzie mółbyś się zjawić abym mógł Cię zabrać?
Mój mail: [email].pl
Pozdrawiam, Tadeusz.
fullcontact
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 19:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: fullcontact »

pedrol47 pisze:Witam,
wybieram się do sanatorium "Jantar" 13 kwietnia. Poszukuję kompana do pokoju 2 osobowego.
Mam 47 lat i jestem z gatunku NORMALNYCH, nie chrapię, nie wydziwiam...:-) Jestem prawie sprawny...po operacji kręgosłupa szyjnego.
Będę jechał samochodem z Warszawy więc zapraszam też chętnych do ewentualnego zabrania się ze mną

Namiary na mnie:
Piotr
[email].pl
No to może sformujemy jakąś małą kolumnę do tego Sobieszewa?
Pozdrawiam.
[email].pl
agalew112
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

hej Janku122 podam Ci namiary na mnie agusia1234-[email].pl .Jak byś miał ochote mnie z Lubawy,a Katarzyne22 z Ostródy zabrać to się odezwij jak najszybciej abyśmy wiedziały co robić. :oops: Z GÓRY DZIĘKUJE.
agalew112
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

katarzyna22 pisze:''agalew'''pewnie ,że możemy się zabrać z kolegą.Ja mieszkam przy szpitalu w Ostródzie,na miejscu trzeba być do południa ,ponieważ jedziecie z Lubawy razem to zajedziecie po mnie po drodze
Katarzyno22 ja podałam swój e-mail Jankowi122 a więc odezwij się takze to mogli byśmy wymienić sie numerami telef.wtedy było by łatwiej.
katarzyna22
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

agalew112 pisze:hej Janku122 podam Ci namiary na mnie agusia1234-[email].pl .Jak byś miał ochote mnie z Lubawy,a Katarzyne22 z Ostródy zabrać to się odezwij jak najszybciej abyśmy wiedziały co robić. :oops: Z GÓRY DZIĘKUJE.
Janku122 moje namiary [email].pl.
dyskmanka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2010 18:05

Post autor: dyskmanka »

Halo :shock: jedzie jakaś pani 13 kwietnia do Sobieszewa ? Dotychczas sami panowie sie wybierają :o Pozdrawiam przyszłych kuracjuszy ;)
ODPOWIEDZ