Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wiktex pisze:Co prawda nie wiem co dalej i jak bo karty z listą zabiegów jeszcze nie mam .....
W razie "problemów" z rozplanowaniem zabiegów zaglądnij do Adam-a bo tam (o ile dobrze pamiętam) siedzą panie które pomogą Ci dopasować Twoje zabiegi do własnych potrzeb (planów)
Dziękuję za informację, ale poproszę o 2 objaśnienia :-)
Kto/Co to jest Adam ;-)? - czy dobrze myślę, że to jakieś sanatorium?
Co to za panie, bo z tego co wiem to pielegniarki w Jubilacie planują/ustalają terminy tych zabiegów? - chyba, że nie wiem i się mylę :-)
wiktex pisze:Kto/Co to jest Adam ? - czy dobrze myślę, że to jakieś sanatorium?
Tak, Adam to sanatorium 50 metrów poniżej Jubilata
wiktex pisze:Co to za panie, bo z tego co wiem to pielegniarki w Jubilacie planują/ustalają terminy tych zabiegów? - chyba, że nie wiem i się mylę
Mylisz się, pielęgniarki z Jubilata tylko przynoszą karty zabiegowe a w Adamie mieści się dział/sekcja planowania zabiegów i to właśnie z paniami tam pracującymi możesz "poprawić" swój plan zabiegów czyli jeżeli np. jakieś zabiegi kolidują z Twoimi prywatnymi planami to warto do nich wpaść i spróbować przenieść niektóre zabiegi na inne godziny/termin