Sanatorium Solec Zdroj

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
korney
Na forum od: 12 mar 2010 21:02

Sanatorium Solec Zdroj

Post autor: korney »

Witam,
Mam pytanie odnosnie Sanatorium w Solcu Zdroju, mam problemy ze stawami, wiem, ze w Solcu jest siarka ale chcialabym zapytac ogolnie jak tam jest, jakie sa warunki i czy warto tam pojechac?? Jestem mloda osoba dlatego zapytam tez jaki tam jest przedzial wiekowy?? Jesli znacie jakies dobre sanatoria lub uzdrowiska specjalizujace sie w chorobamch reumatycznych, to bylabym wdzieczna za wskaznie ich nazw, poniewaz musze dokanac wyboru odnosnie turnusu rechablitacyjnego i nie moge sie zdecydowac. pozdr :)
michał
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2009 19:34
Staż sanatoryjny: 20

Re: Sanatorium Solec Zdroj

Post autor: michał »

Polecam Busko Zdrój lub Horyniec Zdrój w Solcu nie byłem ale ktoś mi odradzał mówił że to wieś.Na Busko oczekuje jadę tam na turnus od 23-08-2010 do szpitala Krystyna bardzo dobry obiekt, zabiegi na miejscu.Odnośnie Horyńca jest to mała miejscowość ale doskonałe uzdrowisko pod względem leczenia chorób reumatycznych i ortopedycznych pytaj o obiekt Dom Zdrojowy-wszystko na miejscu.Ale Busko jest lepsze i znane w całej Polsce,nawet z NFZ czeka się bardzo długo.Szybko się zastanawiaj to się zobaczymy w Busku.
korney

Hej, dzieki za odpowiedz:D w Busku bylam w tym roku, i chyba chce pojechac w inne miejsce, teraz zastanawiam sie nad uzdrowiskiem Iwonicz- Zdroj i Horyniec Zdrój wiec chyba sie nie zobaczymy, chociaz kto wie ;) pozdr:)
korney

A mozecie napisac mi cos o sanatorium w Horyncu Zdroju?? jak tam jest i jaki jest przedzaial wiekowy?? pozdr :)
zosia33
Na forum od: 08 kwie 2010 18:52

Re: Sanatorium Horyniec Zdrój

Post autor: zosia33 »

Witam chciałabym się dowidzieć jaki jest przedział wiekowy w Horyńcu ja mam 34 lata i jestem ciekawa czy jedzie jakaś bratnia dusza w moim wieku wyjazd 22 kw.
rybaczek16
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2009 04:44

Post autor: rybaczek16 »

korney pisze:Witam,
Mam pytanie odnosnie Sanatorium w Solcu Zdroju, mam problemy ze stawami, wiem, ze w Solcu jest siarka ale chcialabym zapytac ogolnie jak tam jest, jakie sa warunki i czy warto tam pojechac?? Jestem mloda osoba dlatego zapytam tez jaki tam jest przedzial wiekowy?? Jesli znacie jakies dobre sanatoria lub uzdrowiska specjalizujace sie w chorobamch reumatycznych, to bylabym wdzieczna za wskaznie ich nazw, poniewaz musze dokanac wyboru odnosnie turnusu rechablitacyjnego i nie moge sie zdecydowac. pozdr :)
Jeśli byłaś to napisz jakie są tam warunki, czy są pokoje jednoosobowe, jakie zabiegi i kto je wykonuje. Jeśli ktoś jest, co będzie 2 kwietnia br. miał skierowanie, to proszę na tym forum dać znać, dobrze mieć zawczasu znajomego lub znajomą. Wiem, że to wiocha i nie ma co zwiedzać, ale jeśli jeśli się jedzie na leczenie jak w moim przypadku, to wiocha czy nie to mi nie przeszkadza.
Bardzo oczekuję odpowiedzi na ww. temat.
ODPOWIEDZ