Sanatorium Adam i Ewa Świnoujście
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Re: Sanatorium Adam i Ewa Świnoujście
- klaraklara
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 mar 2013 20:09
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
babako54babako54 pisze:Proszę o opinie o sanatorium Adam i Ewa w Świnoujściu.
Nie wiem czy nazwać to szczęściem czy pechem. Budynek sanatorium Adam i Ewa jest w generalnym remoncie. Pod koniec sierpnia jak byłam w Świnoujściu to była regularna budowa.
Jeżeli masz skierowanie na ten rok to zostaniesz skierowany do innego budynku. I tu moja rada unikaj Henryka i Trzygława. Postaraj się o ulokowanie w Bursztynie lub Swarożycu bo tu są najlepsze pokoje i najlepsze warunki.
Serdeczności
Selene
-
bonia50+
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Podpisuję się pod opinią poprzedniczek, byłam dwukrotnie w sanatorium Adam i Ewa 2010 i w 2012 budynek w ciągłym remoncie ,cześć pokoi już była wyremontowana, nowe mebelki i przyzwoite łazienki .Cześć zabiegów wykonywana jest na miejscu. posiłki serwowane w pobliskim Światowidzie (50m). Lokalizacja świetna centrum uzdrowiska wszędzie blisko .RAJEM bym tego budynku nie nazwała ,ale Świnoujście jest to miejsce specyficzne o każdej porze roku dla mnie szczególne
Pozdrawiam miłego pobytu i skutecznych rehabilitacji .
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Bonia witaj w klubie.Rok bez Swinoujscia to rok stracony.Witalam tam obecny rok.Sylwester Miejski -bajka.Fajerwerki z morza , portu, ladu przez okragla godzine.Od 4 lat choc na tydzien lokuje sie w Bursztynie.bonia50+ pisze:WITAJ
Podpisuję się pod opinią poprzedniczek, byłam dwukrotnie w sanatorium Adam i Ewa 2010 i w 2012 budynek w ciągłym remoncie ,cześć pokoi już była wyremontowana, nowe mebelki i przyzwoite łazienki .Cześć zabiegów wykonywana jest na miejscu. posiłki serwowane w pobliskim Światowidzie (50m). Lokalizacja świetna centrum uzdrowiska wszędzie blisko .RAJEM bym tego budynku nie nazwała ,ale Świnoujście jest to miejsce specyficzne o każdej porze roku dla mnie szczególne
Pozdrawiam miłego pobytu i skutecznych rehabilitacji .